úterý 11. prosince 2018

Ocelová spona

Systém pro vytváření stabilních stojanů a regálů s policemi. Vázací ocelová spona , hladká, uzavřená, vhodná pro ocelové pásky šíře mm, 3ks v kartonu. Spony na vázání Kovové spony na páskování ocelovou páskou, PP, PES, PET páskou. Nabízíme vázací spony pro ručním i strojním páskování PP pásek, PET pásek, PES pásek i ocelových pásek.


Ocelová spona pro stahovací pásku. Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. Popis: oceľová spona plechová na pásku polypropylénovú o šírke mm (x 0mm). Spona je zahnutá na oboch koncoch pásky a garantuje pevné. Spona ocelová je přímo určená pro spojování PP (polypropylénových) obalových pásků.


Nájdených: produktov. Záhradný skleník s výbornými tepelnoizolačnými vlastnosťami vyrobený z hliníkových profilov s celo-obvodovo vloženou výplňou. Spona se používá pro páskování páskovačem PPX-13. Pánské spony na kravaty z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě.


Ocelová spona

Vyberte si sponu, která vám nejvíce vyhovuje. Dodáváme spony jednoduché, robustní, pozinkované, nerezové i litinové. Všechny mají jedno společné. Jsou osvědčené a odzkoušené našimi zákazníky. Překlad slov a slovíček z češtiny do angličtiny zdarma.


Anglický slovník (česko-anglický slovník) Pro český výraz špona ( ocelová ) bylo nalezeno překladů: (přesná shoda: obsahující výraz: 0). Zatím nebylo hodnoceno Ohodnotit tento produkt. Tento produkt zatím nebyl hodnocen žádným zákazníkem.


Ocelová spona

Vaše cena: 55Kč bez DPH. Náhradní Víka Náhradní víko k sudům a hobokům o objemu litů. Víko lze zajistit ocelovou pozinkovanou sponou s pákovým uzávěrem. Produkt ocelovou pozionklovanou pákovou sponu lze zakoupit také v eshopu. Tato pánská ocelová spona na peníze italské značky BERUCCI disponuje tmavým designovým zdobením, jenž jí dodává švih.


Proč nosit po kapsách peněženku nebo volné bankovky, když si můžete dopřát tento stylový doplněk. Jmenovitá šířka vsuvky mm pro vysoký průtok, velmi odolná proti oděru, robustní. Tvrzená a poniklovaná ocel. Lanová boční kluzná spona zesílená je vhodná pro spojení ocelového lana pro vytvoření smyčky.


Ocelová spona

Používá se na lanovém úvazku se dvěma niply. Na lano musí být umístěna před zalisováním. Do volné části se vloží nipl a vytvoří se tak rozebíratelná smyčka na laně. FUNKCE: Malá bezpečnostní uzamykatelná ocelová spona je součástí komplexního LOCKOUT TAGOUT systému. LOCKOUT TAGOUT systém zajišťuje bezpečnost v podniku, protože výrazně snižuje riziko poranění a úmrtí, chrání vybavení provozu před poškozením a pomáhá k naplnění zákonných norem.


Oceľová spona SP OCEĽ. Viazacia oceľová spona , hladká, uzavretá, vhodná pre oceľové pásky šírky mm, 4ks v kartóne. Odkazy projektu Webová stránka. Spoj je proveden mechanickým nebo pneumatickým páskovačem.


Spony mohou být dodávány v provedení bez povrchové úpravy, zinkované nebo lakvoané.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.