čtvrtek 6. prosince 2018

Ocelové lanko cena

Cena s DPH od: do: Kč € Ks. Přihlašte se k odběru novinek. Buďte informováni o zajímavých slevách a akcích. Získejte zvýhodněné ceny. Lanko oceľové 1mm 6xZn.


Pri objednávke 1ks=1m. Lana nerezová, lanko nerezové Nerezová lanka tvoří další skupinu zboží, která je součástí katalogu Lana , respektive nákupního oddělení Kotevní a upevňovací technika. Najdete zde pouze nerezová lana, která jsou určena pro speciální projekty do náročného prostředí (voda, chemikálie, potravinářský průmysl). Vysoce kvalitní a spolehlivé ocelové lanko a příslušenství. Reťaz na cievke 6mm Zn.


Závěsné ocelové lanko s háčkem pro zavěšení klaprámu. Jemné ocelové lanko vysoce odolné. Více informací od Kč. Jemn é ocelové lanko vysoce odolné.


Ocelové lano 2mm, nosnost 130kg. VÝSKYT: OBCHODŮ Koupit nejlevněji. Prádelní šňůry v délkách m, m, m, m, m, m. Pokud máte zájem o menší množství, nabízíme také metráž ocelového lanka.


Inzeráty ocelové lanko - aktuální inzeráty na Sbazar. Náhradní ocelové lanko k tenisovým sítím o délce 14m. Motané ocelové lanko na klubíčku pro tvorbu návazců na štiky.


Ocelové lanko cena

Kvalitní ocelové kroužky na woblery, třpytky atd. Celní lanko mm Celní lanko na plachty bez koncovek, cena za m. Vnější průměr lanka je mm. V naší nabídce naleznete ocelová lanka v délkách 5 7 10 2a 5metrů. Jsme tu pro vás stále! Objednávky doručujeme bez změn.


Stále máte možnost bezplatného vrácení nebo výměny zb. Libovolné množství běžných metrů stříháme max. Pí)x průměr = obvod. Nerezové lanko různých průměrů, prodej nerezových lanek realizujeme po celé ČR formou.


Oceľové lanko tvorené zo copov spletených zo prameňov. Nakupte ocelová lanka během 5-ti minut bez registrace! Síť na nohejbal mm , ocelové lanko , černá.


CR-3-2- lanko ocelové , průměr mm. Vaše cena : Kč s DPH Kč bez DPH. Je složen z ozubeného vrátku s kličkou a povolovacím jistícím mechanismem 8x5cm.


Ocelové lanko cena

Je vhodný pro ocelové lanko o maximálním prů. Jeho výhodou je bužírka , která chrání ocelové lanko před poškozením. Poplastovaná lana, poplastovaná lanka.


Bužírka chrání ocelové lanko před poškozením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.