pátek 21. prosince 2018

Ocelové lano 10mm

Ocelové lano 10mm

Prameny mají vnější vrstvu z drátů větších. Vyšší životnost Vyšší odolnost proti opotřebení a oděru Vyšší ohebnost. Je vhodné pro lesní hospodářství a přibližování dřeva.


Ocelové lano 10mm

Oceľové laná sa používajú v rôznych oblastiach hospodárstva. Vzhľadom na odlišný dizajn sú všestranné a sú rozdelené do rôznych typov. LUX PP lano kroucené pr.


Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro. Ocelové lano , konstrukce 6x19-WSC (7x19), pozinkované, pevnost drátů min. MPa od Kč Standardně do dnů Vybrat variantu Šestipramenné nerezové lano konstrukce 7x1 nerez A- AISI31 min. V ponuke lodné laná, horolezecké, ťažné s rôznym využitím vo výrobe, doma v dielni alebo aj na športové účely. Tažné ocelové lano mm , očnice-očnice - Cena: Kč, Tažné ocelové lano slouží především k vyprošťování a tahání vozidel.


Konstrukce tohoto pozinkovaného. Ideální lano pro instalaci statických podkladnicových i vrtaných vazeb o průměru 10mm. Popis produktu ocelové lano pr. Osvědčené nekroutivé jeřábové lano s vnějšími prameny je konstruováno jako zdvihové.


Vzhledem k odlišný design jsou všestranné a jsou rozděleny do různých typů. DPH: 3Kč: cena vč. Dostupnost: skladem Hmotnost: 0. Jutové lano se často používá v oblasti soukromého a profesionálního prvku. Používá se jako ornament v bytech, v zahradách a na fasádách budov.


Ocelové lano 10mm

Nejčastěji se však vyskytuje v různých typech vodních. Predam ocelove lano 10mm konopna duša. S priemerom 5mm, nepoužívané. Lana této konstrukce se vyznačují vysokou únosností, odolností vůči stlačení, oděru a dlouhou životností.


Prodám zbytky zcela nov. Díky výborné ohebnosti je s nimi lepší manipulace než s tradičně používanými válcovanými. BONN-FOREST valcované oceľové l. Neposielam - Nevymienam ! Predám masívne a veľmi pevné ocelové lano.


S jedním okem na začátku lana. Jsme schopni dodat i jiné délky a průměry. Vyberajte si Laná podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Zahŕňa produkty používané hlavne pri ocelových lanách, sú zväčša vyrobené z ocele tr. Time has become an important commodity and spending time on gardening is sometimes difficult. Artificial landscape surfaces provide an always green, just cut appearance that is a boon to any landscape environment. Válcované, ztvárněné ocelové lano WARRINGTON SEAL má stlačenou vrchní vsrtvu drátů, duše ocelová, proto je odolnější vůči oděru. Určeno pro lesní navijáky za účelem přibližování dřeva.


Minimální mez pevnosti 70kN (7t) Cena: 5. Lanové príslušenstvo. Osobní odběr, možno i jednotlivě. Cobra (délka m, průměr mm ), ABUS. Na zakázku rádi vyrobíme i lano dle vašich požadavků.


SISALOVÁ Lana Ø 3mm - mm Stáčená sisalová lana jsou vhodná k dekoračním účelům. Sisalová lana se používají na výrobu kvalitních škrabadel pro kočky a na výrobu tradičních terčů na šipky. K dostání jsou průměry sisalových lan 6mm, 8mm, 10mm , 14mm a 20mm.


Akutální katalog řetězů, lan, vázacích prostředků, zdvihacích zařízení a dalších našich produků si můžete stáhnout zde (.pdf). Pokud budete chtít raději tištěný formát katalogu napište si o něj zde a my vám ho zdarma pošleme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.