pátek 28. prosince 2018

Prirodni koupelny

Přeneste si do koupelny kouzlo přírodních jevů, barev i materiálů. Pro koho: bydlení moderních milovníků přírody Typické prvky: jednoduchost, přírodní materiály – dřevo s výraznější kresbou, kámen, sáhnout můžete i třeba po bambusu Barvy: zemité odstíny, přírodní paleta barev, doplňkově i jemné modrošedé tóny inspirované barvou vodní hladiny Stylové. Pokud vám chybí dotek přírody i relax uprostřed městského shonu, zařiďte si koupelnu v přírodním stylu. Levandulový hygienický čistič důkladně čistí koupelny a WC, odstraňuje zbytky vodního kamene a mýdla a také bakterie a alergeny.


Prirodni koupelny

Na bázi přírodních výtažků. Kč Detail Frosch WC gel Máta EKO 7ml. Více informací o tomto stylovém řešení. Do malé koupelny zvolte světlou barvu obkladů, v přírodních tónech. Opticky zvětšíte a otevřete prostor.


Jsme specialisté na koupelny ! Najdete u nás vše, co potřebujete pro vaši novou nebo rekonstruovanou koupelnu. Nejenže pro vás máme nepřebernou nabídku obkladů a dlažeb, sanitární keramiky, vodovodních baterií, van, sprchových koutů, koupelnových doplňků a dalšího koupelnového sortimentu, ale nabízíme také koupelnový nábytek na míru, který si v našem plánovači. Přinášíme vám ukázky těch nejžádanějších stylově zařízených koupelen a kuchyní. Ať už ve stylu Provence, skandinávském či přírodním. Navštivte náš Info koutek anebo nás kontaktujte.


Nádech venkova a přírody, právě taková je koupelna RUSTIQUE. Za svou optickou prostornost vděčí tato koupelna především několika prvkům - velkorysému sprchovému koutu, podsvícenému velkoformátovému zrcadlu. Doplňky do koupelny bez vrtání, dávkovače mýdla, koše na prádlo nebo sprchové závěsy hledejte na FAVI. Stovky produktů z desítek skvělých e-shopů pro ještě útulnější koupelnu. Bambusové i nerezové doplňky do koupelny , šperkovnice i kosmetická zrcátka pro každou domácnost.


Fotogalerie koupelen – styl přírodní. Hledáte inspiraci do své koupelny ? Za sebou mají více než 600. Zelená je uklidňující a do koupelny se hodí. Sprchový kout otvíraný přes roh je vhodný do menších koupelen, když potřebujete do prostoru umístit umyvadlo i pračku.


Prirodni koupelny

Kdo hledá plně funkční koupelnu, je zde správně. V této asymetrické vaně si užijete dokonalý komfort koupacího prostoru. K tomu si můžete dopřát velkorysé odkládací plochy.


Elegantně je řešený odtok zapuštěný do dna vany. V kombinaci se sprchovou zástěnou a umyvadlem se skříňkou s velkou odkládací plochou ideální řešení do malé koupelny. Nakupujte oblečení na Givo.


Prirodni koupelny

Příslušenství k vanám. Rekonstrukce koupelny. Koupelnové osvětlení. Sdílíme video z jedné velmi vydařené realizace slaměného domu.


Jako firma jsme dodali skelet se střešním pláštěm. Montáž slaměných balíků, hliněné omítky a celkový interiér si stavitelé dělali svépomocí. Dodáváme koupelny kompletně včetně 3D návrhu a realizace na klíč, rádi vám pomůžeme také s jednotlivými částmi koupelnového vybavení.


Základem designu koupelny jsou jednoznačně obklady a dlažba , kvalitní vodovodní baterie , sprchy nebo sprchové sety a sanitární keramika od renomovaných výrobců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.