pondělí 10. prosince 2018

Sprchove kanalky

Contact us Today For a Free Quote. Responds Within Hours. Pro Investigation Services. Checks In Over 1Countries.


Sprchove kanalky

Moderní koupelna si žádá čistotu tvarů a minimalistický design spolu s dokonalou funkčností a spolehlivostí. Odtokové kanálky slouží k odvodnění podlahových ploch sprchových koutů. Nahrazují tak vaničku nebo podlahovou vpusť.


Díky inovativním technologiím bude s kanálky CleanLine vše jednoduše čisté. Odtokové sprchové žlaby z našeho eshopu, to je kombinace komfortu a moderního designu. Každý žlab byl pečlivě vyroben tak, aby Vám zajistil krásný vzhled vaší koupelny.


Sprchove kanalky

Otevřeně a plynule navazují na interiér koupelny a umožňují pohodlný a bezbariérový vstup do prostoru sprchy. Vítejte v našem obchodě. Vyberte si u nás největší výběr vzorů za nejlepší ceny.


Ve sprchových koutech nahrazuje vaničku nebo podlahovou vpust´. Rozměry pro jakýkoli prostor. Od malých nik až po rozměrné sprchové kouty na míru. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. S povrchovou úpravou Easy Clean, která usnadňuje čistění a minimalizuje usazování vodního kamene.


Garantovaná záruka až let! HORNBACH 497views. Kladenie dlažby na dlažbu. Hornbach SK 139views. Nejširší nabídka sprchových žlabů a vpustí za akční ceny!


U nás naleznete sprchové žlaby, rošty pro odtokové žlaby, sprchové sifony a příslušenství pro žlábky, podlahové vpusti nebo systémové sprchové desky. Dodáváme atypické sprchové vaničky a příslušenství. Odtokový sprchový kanálek v moderní černé barvě. Novodobý odtokový žlab, je možné pořídit v několika variantách.


Sprchove kanalky

Nerezové sprchové kanálky pro bezbariérové koupelny. Montáž podlahového odtoku u stěny, vyrovnávací a spádová deska, izolace, podlahový odtok, rošt, spádový klín, dilatační profil a dlažba. Plní velmi důležitou funkci, kdy snadno dosáhnete přechodu z mokra do sucha. Při přechodu z nebo do sprchového koutu nemusíte překonávat žádné překážky.


Možnost výběru masážních boxů s hlubokou nebo nízkou vaničku. Jejich zabudováním do sprchového koutu totiž docílíte jednolité podlahy a tedy i harmonického prostorového a výškového uspořádání vaší koupelny. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. V našem obchodě nabízíme špičkové sprchové odtokové kanálky. Jsme jedním z předních prodejců koupelnového vybavení v České republice. Sprchové hlavice na sklade.


Prohlédněte si náš e-shop. Nabízíme desítky českých i zahraničních značek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.