čtvrtek 17. ledna 2019

Kanalizace opravy

Kanalizace opravy

Závady na kanalizaci umíme profesionálně opravit. V režimu NON-STOP dokážeme opravit závadu na vaší kanalizaci a to včetně výkopových prací, nebo celkové renovace kanalizace. Lokální opravy kanalizace pomocí dálkově ovládaných kanalizačních robotů, osazování krátkých vložek do silně poškozených míst a vložkování celých úseků od šachty k šachtě.


Kanalizace opravy

Firma je schopna kromě výše uvedených technologií zajistit i veškeré pomocné a kontrolní práce vlastními průzkumnými kamerovými vozy a čistícími soupravami. Dešťová voda dokáže natropit spoustu ško pokud není rychle usměrněna do kanalizace. Venkovní závady odtoku dešťových srážek způsobují například podmáčení domu a ničení dlažeb či pevného povrchu dvora, chodníků a vozovky. Opravy přečerpávajících systémů. WC a umyvadlem, pumpuje zařízení splašky až do výšky m, nebo do vzdálenosti až 1m.


Výsledkem je v obou případech nové potrubí z tvrzeného plastu , které nahradí potrubí stávající a zajistí jeho správnou funkčnost. Děláme opravy kanalizace výkopem i bez výkopu a opravy i sanace revizních šachet nebo jímek. Každý problém objevíme kamerovou revizí. Bezvýkopové opravy kanalizace.


Technologie vložkování potrubí příliš neomezí jeho funkčnost během opravy a je několikrát rychlejší a levnější než oprava výkopem. BEZVÝKOPOVÉ OPRAVY KANALIZACE. Provádíme sanační bezvýkopové opravy kanalizací a bezvýkopové opravy potrubí moderní metodou epros DrainLiner a epros Drainpacker. Po opravě získáte nové potrubí ve starém bez nutnosti kopání a bez sekání! Pro občany i firmy provádíme vysokotlaké a strojní čištění kanalizace , monitoring kanalizace , vývoz jímek a septiků, frézování a proplach potrubí, čištění stoupaček, bezvýkopové opravy potrubí, likvidace kalů a servis čov.


Tento systém umožňuje umístit nezbytné sanitární vybavení (tj. WC, pisoár, umyvadlo) pod úrovní hlavní kanalizace. Díky dlouholetým zkušenostem jsme schopni doporučit pro opravu vaší kanalizace takovou technologii a materiály, které splní požadovaný účel a zároveň budou právě pro vaši zakázku nejvýhodnější.


Kanalizace opravy

Lokalizované poškozené místo je nutné zbavit veškerých nečistot a případně roboticky odstranit střepy a ostré úlomky potrubí zasahující do profilu trubky. Jsme instalatérství, topenářství a plynařství v jednom. Dále provádíme strojní čištění kanalizace, opravy potrubí i připojování jímek a septiků. Zajistíme kamerové průzkumy kanalizace.


Zajišťujeme non-stop havarijní servis, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat! Působíme v Praze a okolí. Jsme schopni zajistit i další služby jako přepojení septiků do hlavní kanalizace , montáže plastových jímek, výstavbu nových vodovodních a kanalizačních přípojek, zřizování a opravy domovních přípojek a stoupaček, čištění dešťových svodů, dvorních a silničních vpustí, stoupaček a přípojek, ale také vyřezávání kořenů a tvrdých usazenin v kanalizaci. V SERVIS v lokalitách Praha, Beroun a Český Brod.


Kanalizace opravy

Provádíme také kamerové průzkumy kanalizace a jiné instalatérské práce. Firma Rostislav Řehák provádí opravy kanalizací, prohlídky kanalizací, stavby kanalizací a jiné kanalizační práce v Brně a okolí. Navštivte naše stránky pro více informací. Kanalizace Brno, Blansko, Brno-venkov. Frézování kanalizačním robotem.


Jeho hlavním úkolem je připravit vnitřní povrch potrubí tak, aby na. Volejte hne rádi vám poradíme zdarma. Strojní čištění stoupaček, kanalizací a domovních odpadů. Co dělat, když je potřeba zajistit opravy kanalizace ? Podívejte se na náš web, tam totiž naleznete odpovědi!


Jsme specializovanou společností, která zaměstnává odborníky z různých oborů a která se mimo jiné zabývá také čištěním a opravou kanalizačního systému. Havarijní služba - kanalizace , odpady, poskytování tech. Vyměňujeme i opravujeme kanalizační přípojky od hlavních řadů k daným stavebním objektům. Dále nabízíme čištění, revize kamerou včetně záznamu a revizní zprávy veškerých profilů kanalizace. Součástí naší nabídky je i výstavba nebo prodloužení vodovodních řadů a přípojek.


Rychle opravíme a za dobrou cenu. Od odtoků od umyvadel a WC, až po velké potrubí a stoky na hlavních řadech. Můžeme nabídnout rychlý a odborný zásah.


Vyčištění kanalizace a odpadů za přijatelné ceny!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.