čtvrtek 17. ledna 2019

Koupelny akce

Koupelny moderní, designové, luxusní, ale i retro koupelny. Nabízíme vany, baterie, koupelnový nábytek. Neváhejte s námi nové zakázky řešit telefonicky či e-mailem. A pokud plánujete novou koupelnu nebo rekonstrukci, zašlete nám nákres od ruky zaměřené koupelny a my Vám zpracujeme 3D návrh zdarma! Blog koupelnové novinky a akce.


Inspirace do koupelny , novinky v koupelnových a krbových studiích Ptáček.

Inovace a moderní technologie v koupelnách, sanitě a topení do koupelny. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Největší galerie koupelen v ČR. Geberit Duofix - sada pro závěsné WC 111. Nacházíte se: Úvod Akce a výprodej koupelny - výprodej.


Připravit si horkou lázeň v příjemné stylové koupelně můžete díky SIKO i vy. Vyberete si vše, co pro svojí vysněnou koupelnu budete potřebovat. Základem každé koupelny jsou obklady a dlažba, které jsou významným designovým prvkem.


Nebylo nalezeno žádné zboží v kategorii koupelny Níže zobrazujeme kompletní aktuální nabídku zboží z kategorie Dům, byt a zahrada.

Akce a slevy Vodovodní baterie Umyvadlové baterie. Vše za příznivé ceny. PRODEJNÍ SKLAD – BYSTŘICE. Proběhlo vyzdění nového jádra včetně vybavení koupelny , nová dlažba do zádveří a kuchyně, příprava pro kuchyni a pojezdové dveře po stěně. Celá akce nám zabrala pracovních dní a cena vč DPH byla do 170.


Veškerý nábytek do koupelny si vyberete níže. Akce Závěsná skříňka ISOLA dvířka, přihrádka, dekor stříbrný smrk, 30x71x25. V sekci akce a výprodej jsme si pro vás připravili topení, koupelnové vybavení a zahradní přístroje za nejlepší ceny. Zboží máme skladem ihned k odběru. Kupujte u specialisty na dům a zahradu.


Výhodné nákupy, snížení cen u tisíců položek, garance nejlepší ceny, akce a bonusy na vybraný sortiment – to vše najdete v naší nabídce. Kategorie koupelny akce vám dává možnost, jak si designově vybavit koupelnu a ještě ušetřit. Díky naším akčním cenám jsou naše produkty pro každého. Akce na koupelny a doplňky od Besteco. Akce platí na kuchyně na míru řady Naturel.


Akci nelze kombinovat s jinými akcemi, slevami a akční nabídkou. Akce se nevztahuje na skladové kuchyně Naturel a sektorové kuchyně Multi. Koupelnový nábytek musí být navržen tak, aby bez problémů odolával rozdílům teplot, vlhkosti a vzdušným parám.

Jarní akce platí do 15. Výprodej, Krásné Koupelny. Z našich minulých kampaní víme, že čekat až do července se rozhodně nevyplácí! Naše nabídka je přizpůsobena zařizování koupelen jak v menších bytech, tak v domech, kde jsou jiné prostorové možnosti.


Můžete se spolehnout na to, že pro každého máme řešení. Naleznete zde přehledné kategorie, které obsahují např. Kromě koupelen nabízí Siko katalog také nabídku kuchyní, dveří a nábytku na míru.


Další katalog Siko se na Kupi. Stále jsme tu pro Vás!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.