čtvrtek 17. ledna 2019

Ohrievač vody

Ohrievač vody

Spoločnosť TATRAMAT - ohrievače vody , s. Jeho nádrž je vyrobená z pevného oceľového plechu a jeho vnútorná časť je chránená proti korózii veľmi kvalitným smaltom a anódovou ochranou. Elektrické zásobníkové ohrievače vody. K najpoužívanejším spôsobom ohrevu úžitkovej vody patria elektrické bojlery. Eletrický ohrievač je vybavený klasickou elektrickou špirálou alebo suchou špirálou, ktorá je chránená ocelovým puzdrom, čo značne predlžuje jej životnosť.


Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Elíz - ohrievače vody Distribučný sklad východ. Plynový ohrievač vody 200l Ariston SGA BF X 2EE. Pridať medzi obľúbené. Dodacia lehota: do pracovných dní.


Vnútorný kotol ohrievača je smaltovaný špeciálnym vysokokvalitným smaltom a následne vypálený pri konštantnej teplote 8°C. Voda je ohrievaná medeným ohrievacím telesom s výkonom kW (2V). Pomocou otáčavého regulátora teploty je možné plynulé nastavenie teploty od 30°C - 65°C. Pri kombinovaných ohrievačov je v tlakovej nádobe privarený výmenník tepla, ktorý je určený len pre vykurovací okruh. Ohrievače vody v e-shope HORNBACH.


Ohrievač vody

Ak nepotrebujete stálu zásobu teplej vody , bude vám stačiť iba prietokový ohrievač. Prietokové ohrievače slúži na okamžitý ohrev vody. Ak sa nepoužíva intenzívne, je veľmi efektívny a úsporný a to najmä vďaka minimálnym tepelným stratám.


Nedochádza vôbec k zbytočnému odtekávaniu studenej vody , čím nepochybne šetrí jej spotrebu. Ak by ste mali viesť potrubie teplej vody viac ako metrov, radšej si v mieste tejto vzdialenejšej spotreby nainštalujte druhý, menší ohrievač vody. Ak napríkla zvolíte prietokový ohrievač vody , ktorý nemá zásobníkovú nádrž a vodu zohrieva priamo v okamihu jej spotreby, je výhodné ho umiestniť na miesto s veľmi nepravidelným a malým odberom vody. Dvaja dospelí, dve deti ocenia ohrievač vody v minimálny objemom okolo 1litrov. Základné delenie ohrievačov vody je na prietokové ohrievače a bojlery, resp.


Pre väčšie rodiny je optimálnym riešením bojler s objemom minimálne 2litrov. Tento parameter má priamy vplyv na ohrievanie a rýchlosť ohrevu vody (najmä v prvom type bojleru, čo je bojler akumulačný). Jedným z ďalších dôvodov. Voda nie je predhriata, ale práve naopak, ohrieva sa v priamo počas pretekania. Týmto spôsobom sa zabráni úniku tepla z vedenia a tepelnej strate.


Zobrazit Detail produktu. Baterie dřezová Delimano s ohřev. Komfortný prietokový ohrievač vody. Mini prietokový ohrievač vody. Umožňuje jednoduchú montáž na stenu vďaka nástennému držiaku so zaisťovacou maticou a možnosti variabilného pripojenia elektrického kábla.


Ide o nízku a nárazovú spotrebu teplej vody. Pri voľbe zdroja teplej vody voľte Váš vlastný komfort, ten Vám najlepšie zabezpečí nezávislý zásobníkový ohrievač. Pre ich malý rozmer je možné použitie aj nad umývadlo a tým pri otvorení vody z batérii nedochádza k zbytočnému vytečení vody.


Prečo si zaobstarať prietokový ohrievač vody ? Eliminuje tepelné straty – ohrieva až v okamihu, keď otočíte kohútikom. Priestorovo nenáročný, úsporné riešenie ohrevu vody kdekoľvek – aj na chalupu, chatu a pod. Výkonové verzie: kW, kW, kW.


Ohrievač vody

Na počiatku bola jednoduchá myšlienka – vyrobiť ten najúspornejší a najmenej poruchový ohrievač vody. Každým rokom si myslíme, že sme dosiahli cieľ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.