čtvrtek 10. ledna 2019

Ohýbaní trubek

Minimální rádius ohybu je D. Specializujeme se na ohýbání trubek z běžné oceli, hliníku i nerezi. Pracujeme se slabostěnnými i silnostěnnými trubkami o průměru do mm. Trubky do průměru 12mm lze ohýbat zastudena, větší se musí nahřát. Ocelové trubky se plní suchým jemným pískem (obr.


A). Jeden konec trubky se ucpe dřevěnou zátkou a nasypaný písek se ve svisle postavené trubce sklepává a doplňuje se a nakonec se ucpe zátkou i druhý konec trubky. Bezpečnostní zábrany, zpracování kovů – ohýbání trubek a profilů, válcování, soustružení, CNC frézování. BG Technology je výrobní a obchodní společnost zaměřená na vysokou kvalitu svých výrobků a služeb. Od počátku existence jsme se řídili myšlenkou budování společnosti za transparentních podmínek, kde.


Obecně je nemožné spočítat součet, ale je užitečné vědět, jak ohnout trubky. V domácnosti mohou být užitečné i jiné metody. CNC zakružování trubek a profilů.


Výroba výfuků potrubí a výfukových systémů nákladních a osobních vozidel, stavebních strojů a stacionárních agregátů. Přesné 3D ohýbaní trubek Z nerezu, z běžných a konstrukčních ocelí, hliníku apod. Tváření konců trubek. Svařování a zámečnické práce. Povrchová úprava dílců.


Naše smaltérská dílna byla vybudována primárně na smaltování výfuků a trubek , přičemž velikou objemovou kapacitu smaltovací pece jsme se rozhodli využívat i pro smaltování hrnečků a dalších výrobků, vyrobili jsme zavážecí zařízení na ks plecháčků na jeden výpal. Díky mnohaletým zkušenostem v této oblasti si Boltjes Group vybudovala široký mezinárodní okruh klientů. Ohýbáme trubky v malých a středně velkých sériích v průměru až milimetrů v souladu se specifikacemi našich klientů.


Ohýbaní trubek

T-kusy, klenutá dna, závity, nátrubky, třmeny. Tyto stroje pracují s maximální přesností a umožňují vyrobit téměř jakýkoliv tvar. Zabýváme se výrobou ohybů z trubek a profilů pro energetiku, plynárenství, stavebnictví a další obory. Přesto se ale někdy stane, že výsledek není takový, jaký by měl být. Aby naše posuzování nemělo příliš široký záběr, zaměřme se na ohýbání.


Tyče ohýbáme na konvenčních a CNC 3D ohýbačkách až do průměru mm. Nástrojové vybavení pro ohyby různých průměrů v rozmezí – mm máme u všech strojů. CNC přesné ohýbaní trubek z nerezu, z běžných a konstrukčních ocelí, hliníku apod. Bezdeformační ohýbání tenkostěnných trubek a profilů. D ohýbání trubek válcové zakružování Fotogalerie Ubytování O společnosti Kontakty - kovovýroba Deutsche version.


Ohýbaní trubek

Vážení zákazníci, s rozvojem naší společnosti a ve snaze nabídnout Vám stále větší možnosti. Výrobní závod se nachází v Bydhošti (Polsko). Borcení průřezu trubek při ohýbaní zabraňuje vnitřní trn. U trubek tenkostěnných, s vysokými požadavky na jakost ohybu, zabraňuje borcení a navíc tvorbě tzv.


Trubky různých jakostí materiálu ohýbáme metodou „za studena“ na ohýbačce KM-A219-TNC a indukčně na ohýbačce W37YPC-820. CNC ohýbačka trubek DYNOBEND CB 75. Aby se zabránilo zvrásnění na vnitřním poloměru oblasti nebo deformaci, tvarové ohýbání nabízí dobré řešení! Je-li použita forma k ohýbání roury, je do ní. Tvarové ohýbání zachovává stejný vnitřní průměr trubek v ohybech.


Ohýbaní trubek

Ruční i elektrické ohýbačky profilů a trubek , zejména vlastní výroby. Ohýbačky profilů a trubek. Pouze skladem Tvarovací přípravek na spirály TP 011. D 44xmm , jekl 30x30xz mat.


R ohybu 120mm,elektronické měření délek posuvů,uhlu natočení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.