čtvrtek 14. února 2019

Folie nebo sklo

Pokud sklo jednou poškodíte, bude dále praskat a postupně se praskliny rozšíří po celé ploše. Sklo nelze opětovně přelepit. Většina levných ochranných skel pochází z několika málo továren.


Mají tak podobné vlastnosti, ale pouze se prodávají pod jinou značkou. U levného skla z eBay za Kč nemůžete čekat zázraky. Pozor však na slovo folio, které označuje podélný půlarchový formát papíru.


Pošlete tento příspěvek dál! Je lepší ochranná fólie nebo tvrzené sklo ? Displeje telefonů jsou nejchoulostivější částí zařízení. Všichni si přejeme, aby vydržely co nejdéle jako nové, ovšem ne každé nehodě dokážeme zabránit.


Folie nebo sklo

Ochranné sklo je dražší - Ochranná fólie je cenově dostupnější, většinou se prodává po kusech v balení za výhodnější cenu. Ke sklu nebo folii doporučujeme zakoupit obal nebo pouzdro. Jak nalepit tvrzené sklo nebo fólii? Instalaci skla i fólie na displej dokáže s troškou trpělivosti a zručnosti opravdu každý , ale pro nezkušené může být perfektní nalepení ochranného tvrzeného skla a zejména pak fólie na displej pořádná výzva.


V Datartu měli nějaké na displej, slibně vypadající (10H), tak jsem ho vzal. Pravda, pocitově trochu lepší na dotek, než folie , ovšem jen do té doby, než mi telefon z úrovně cca od pasu spadl na zem (na koberec a ve spigenu -byť na hranu) a sklo prasklo. Tvrzené sklo dosahuje odolnosti 9H, kdežto ochranná fólie pouze 1-5H což je skoro 7x méně než u Tvrzeného skla. Dalším rozdílem je tloušťka ochranného doplňku. Ochranné fólie mohou být třetinové oproti sklu, které je přibližně 26mm tlusté.


Folie nebo sklo

Se třetím výrazným rozdílem mezi ochrannou fólií a tvrzeným sklem se setkáte při aplikaci. Nalepit Tvrzené sklo na. Následně vybalil dvě tvrzené skla, nesli označení 3D tvrzené sklo a Prémiové 3D Tvrzené sklo. První zmiňované sklo bylo tenčí než to prémiové, na nezobrazovacích částech displeje byl tenký přilnavý plast, který byl zaoblený tak, aby sklo ochránilo i zaoblené části displeje.


Transparentní fólie na sklo výborně oddělí prostor na části. Využití nalezne na venkovních dveřích, aby nebylo vidět dovnitř a zároveň byl uvnitř dostatek světla, na sklepních oknech. Interiérové a exteriérové folie na sklo - bezpečnostní, UV, ochranné, protisluneční, reflexní, termoizolační, privátní, dekorativní, antigrafitti. Pracujeme po celé České republic. Nevýhody okenní folie proti slunci.


Hlavními důvody, proč byla instalace protisluneční fólie na sklo v mnoha případech již překonána, je několik negativních zkušeností: Díky náročnosti práce a vysokým nákladům bývá cena mnohdy srovnatelná s výměnou skel. Fólie na sklo mohou mít i dekorativní funkci, například pokud máte v bytě nebo v kanceláři velká okna a potřebovali byste alespoň část zastínit. Efekt mléčného skla je nejvyužívanější, ale na trhu najdete i různé barevné varianty s všemožnými vzory. Oblíbené jsou například mozaiky nebo jednoduché květinové vzory, do kanceláří jsou zase vhodné jednoduché.


Výrobce fólie garantuje bezchybnou funkčnost po dobu jednoho roku, nebo 20tis. S aplikací regenerační emulze Clear X-HD cca každých 10tis km. V tom případě totiž samotné temperované sklo nepomůže.


Folie nebo sklo

Zajímá mě situace kdy u daného mobilního telefonu není možnost zakliknout nalepení ochranného skla ale jen ochranné folie ,jestli je možno koupit u vás službu nalepení skla a dokoupit ochranné sklo to vše na Alza. Mobil při doručení bude mít už nalepené sklo ? Nebo budu muset čekat až mi ho někdo na pobočce při vyzvednutí někdo nalepí? Rádi vám pomůžeme s výběrem té správné folie na vaše okenní skla. Můžeme pro vás také připravit odborný výpočet nákladů, které ušetříte díky protislunečním fóliím na provozu klimatizace nebo vytápění.


Pro více informací nás kontaktujte. Folie - NE, telefon se s nimi velmi špatně používá, ten rozdíl oproti sklu je markantní. Oproti tomu skleněná folie ANO, to je úžasná věc.


Ale jde hlavně o ty škrábance - takhle můžu hodit telefon do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.