úterý 19. února 2019

Franke dřezy

Franke dřezy

Tato série vyniká moderním designem a velice příznivou cenou. Nedávných 1let v historii společnosti je výzvou pro neustálé inovace v oblasti technologie a designu a špičková řešení pro splnění spotřebitelských nároků. Nejširší nabídka dřezů je pro horní montáž. Můžete si ale vybrat i dřez pro spodní montáž nebo zabudování do roviny. Z naší široké nabídky dřezů pro různé montáže si určitě vyberete.


Franke dřezy

Skládá se z živce, kaolínu, jílu a křemene. Fraceram je vyroben ze 1 přírodních materiálů. Neztrácí barvu, je odolný vůči extrémním teplotám (teplým i studeným),. System navržený tak, aby každá kuchyně vypadala úžasně.


Delikátní káva dokáže z téměř každého momenu vykouzlit zázrak. S našimi jídleními obslužnými systémy servírujeme báječné chvilky. Franke Česká republika.


Při výběru kuchyňského dřezu se uplatňuje několik aspektů, díky kterým získáte model přesně podle vašich představ. Ať už hledáte jednodřezy či dvoudřezy a rádi byste je vybavili vaničkou či odkapem, pomůžeme vám. Stačí, když navštívíte náš e-shop a řeknete nám, co byste rádi. Nepodceňujeme ani ty nejmenší detaily kuchyňského vybavení. Dřezy , které nabízíme jsou známé pro stálost barvy a vzhledu po celou jejich životnost.


BOHATÁ NABÍDKA TVARŮ A BAREV. Nabízíme několik stovek produktů, a to různých typů, ale i barevných provedeních. Vrták Schock SB Light s diamantovými částicemi, pro zhotovení otvorů do granitového dřezu, standartní průměr mm. Díky výrobě z nově vyvinutých kompozitních materiálů obsahujících cca drcené žuly si granitové dřezy dlouhodobě uchovávají svůj původní vzhled.


Franke dřezy

Vynikají širokým spektrem barevných odstínů bílé, černé, šedé, béžové a hnědé umožňujících dřez, vodovodní baterie a zbytek kuchyně dokonale sladit. Jsou vyrobené z kvalitní nerezové oceli a dodávané buď v leštěné nebo dekorativní matné povrchové úpravě kartáčovaného povrchu či tkané struktury, které jsou lépe odolné proti mechanickému poškození a uchovají si svůj. Výsledkem je vysoká odolnost proti nárazům a otlučení.


Krátkodobě dokážou odolávat teplotám až do 180˚C. Snadno se čistí, skvěle vypadají a jejich speciální povrchová úprava Sanitized. Nerezové dřezy najdete ve většině domácností a není se čemu divit. Díky široké nabídce nejrůznějších tvarů, velikostí, uspořádání a způsobů montáže se hodí jak do malých panelákových kuchyní, tak i tam, kde je kuchyňská linka dominantou prostoru.


Vyberte si z široké nabídky nerezových, granitových a keramických dřezů. Většina nabízených kuchyňských dřezů máme skladem. Bezplatné vrtání otvorů pro baterií, excentr nebo dávkovač. Velmi rádi Vám poskytneme veškeré informace o zboží nebo Vám poradíme s výběrem telefonicky nebo e-mailem. Naše kuchyňské dřezy se vyznačují svou odolností vůči mechanickému či jinému poškození.


Dostupné v několika barvách, tvarech a variantách - s odkapem, vaničkou, dvoudřezem, aj. Kuchyňské dřezy podle zkušeností ostatních. Nejoblíbenější výrob. Mohou být ultramoderním doplňkem Vaší kuchyně, mohou být kulaté, rohové, zabudovatelné do roviny s pracovní deskou či pod ni.


Dřezy Blanco jsou vyráběné z nejkvalitnější nerezové oceli, která je vybíraná podle specifických kritérií a podléhá přísné kontrole kvality. Vysoce kvalitní ušlechtilá nerezová ocel Blanco má přirozenou odolnost vůči běžným domácím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.