pondělí 18. února 2019

Franke sid 611 78 kávová

Výsledky vyhľadávania. Nepodarilo sa nájsť žiadne výsledky Ďalšie výsledky. Hloubka vany dřezu je 1mm. Dřez je určen pro horní montáž do minimálně 5mm široké skříňky.


Franke sid 611 78 kávová

Součástí dřezu je kompletní příslušenství k montáži. Není třeba nic dokupovat. Přidejte do dokumentu před tiskem preferovaného prodejce. Odpadkové koše a drtiče odpadu.


Související články z Poradny. Tyto stránky používají k poskytování služeb soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny. Rozměr většího dřezu 350. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Franke sid 611 78 kávová

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Franke OID 6- kávová. Vhodný pro montáž do skříňky o šířce cm. Akční nabídka měsíce.


Na tento produkt je záruka roky po celé ČR, zajišťujeme i pozáruční servis. Na objednávku Na obj. Ai libertatea sa platesti in rate. FRANKE PXN 6-.


Franke sid 611 78 kávová

Kávová : Odkapová plocha : Oboustranná : Konstrukce. Tectonitový dřez, velikost 7mm x 5mm. Drez je určený pre skrinku od 5mm a jeho hĺbka je 1mm.


Drez je dodávaný vrátane príslušenstva pre montáž, kompletného sifónu s odbočkou na umývačku. Otvory pre batériu je zhotovený a ovládanie výpuste zhotovené. Odporúčania od zákazníkov. Je vyrobený zo syntetického materiálu, tzv SMC. Uložiť na porovnanie.


Dřez je dodáván včetně příslušenství pro montáž, kompletního sifonu s odbočkou na myčku. Otvor pro baterii zhotovíme na přání. Sign in Register Search. Product Products Product.


No products Free shipping! Otvory pro baterii je zhotovený a ovládání výpusti nbsp;zhotoveny. DPH 11€ bez DPH. Disponuje s veľkou vaničkou, ktorej hĺbka je až 1mm.


Franke sid 611 78 kávová

SID 6- ponúka veľkolepý tvar a maximálny komfort. Tiež má praktickú a priestrannú odkladaciu plochu s čistými líniami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.