pondělí 4. února 2019

Koupelna vintage

Obklad nebo dlažba 20xDecoro Rosa Vintage Ermes Aurelia. Povzneste koupelnu na vyšší úroveň s pestrobarevnými retro dlaždicemi a obklady. Nabízíme pestrobarevné dlaždice azulejos, porcelánové obklady, dlažby s geometrickými vzory a mnoho dalšího pro stylovou retro koupelnu. Trendy koupelna v retro stylu je na dosah ruky! Vybírejte stylové solitérní vany, vintage obklady a kvalitní koupelnové doplňky od ověřených výrobců.


Splňte si vaše sny a nakupte vše potřebné pro vaši koupelnu na jednom místě.

Inspirujte se stylem retro a nechte se unést produkty, které nikdy nevyjdou z módy! Retro koupelnové sety, džbány, mísy, flakony, mýdlenky, toaletní taštičky, ručníky, WC doplňky apod. Sortiment, který neprodávají řetězce.


Ať už potřebujete levné obklady nebo luxusní obklady do koupelny, podívejte se na nabídku FAVI. Nabízíme široký výběr obkladů od bílé, retro oranžové, zelené, až po tmavou a černou. Aug This Pin was discovered by Obklady Vilímek s. Jedním z největších trendů současnosti jsou obklady a dlažby ve stylu patchworku.


Do sortimentu jsme proto zařadili patchwork od několika našich dodavatelů a zkombinovali tento retro design s dalšími materiály tak, aby jeho použití mohlo být co nejširší a stal se inspirací pro široký okruh našich zákazníků.

Retro dlažba: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. We are Klasse Vintage. Proud sellers of the most sought after branded vintage clothing.


All the items are globally sourced and hand picked in order to guarantee the highest product quality. A great service, the jumper came very quickly. Forli obklady 15×nebo 20×s květinami a ptáčky.


Forli jsou jedinečné obklady s krásnými romantickými motivy ptáčků a… Růžové obklady v kuchyni Artisan. Lze je využít jak na ukládání drobné kosmetiky, tak na ručníky či toaletní papír. Dnes a denně budete svou koupelnu používat. Zařiďte si ji proto účelně a prakticky. Koupelna - prostor pro vaše soukromí.


Popřemýšlejte o tom, zda je vše na správném místě. Sprchový kout, vana, umyvadlo nebo třeba pračka. V čem děláme v koupelnách chybu? V tomto díle si ukážeme špatné a dob.


Zrekonstruovaná koupelna ve starém domě s prvky vintage.

Díky výhře v soutěži má paní Emílie kompletně zrekonstruovanou koupelnu. Jak by měla vypadat moderní koupelna ? Styl vintage vychází z minulosti a spojuje nábytek, sanitu a doplňky s historizujícími prvky, přičemž dbá na kvalitní materiály – dřevo, kov, sklo, keramiku a porcelán. V případě nábytku a doplňků jsou charakteristickými znaky patina, praskliny, případně rez, které mají výsostně dekorativní charakter.


Bát se však u něj nemusíte ani jednoduchých moderně. Retro koupelna, vana retro, umyvadlové baterie retro, sprchové kouty retro. Vintage koupelna z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě.


Moderní koupelna HIGH KEY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.