úterý 26. března 2019

Gastro dřez

Nabízíme gastro nerezový nábytek pro vybavení profi gastro provozů. Pracovní stůl se dřezem vlevo 900x600x900mm gastro bazar. Internetový obchod Dřez. Gastro dřez s odkapní plochou TR4A.


Gastro dřez

Rozměry celkové 70xvýška Rozměry vnitřního dřezu 50xhloubka Odpadní výpust Rozteč pro kohoutek cca na středy. Prodám NEREZ gastro dřez 80x135cm tel. Jednodřez MSJOL 140x70. Nabízíme mrazáky, chladničky, pece, grily, konvektomaty, sporáky, kuchyňský nábytek a stroje, chladicí a tepelná zařízení, elektro gastro techniku, nádobí, sklo.


Výkup a likvidace gastro provozů. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Vybírat je možné z bohatého sortimentu! Náš gastro bazar vám například nabídne pevné podstavce pod myčku nádobí, pekařskou pec nebo konvektomat. K dispozici jsou vám i nerezové regály, stoly či dřezy (dvoudřezy).


Najdete zde nástěnné i prostorové digestoře, gastro vozíky, police, regály i skříně, ale také profigrily a gastro dřezy. Czech Republic that develops and manufactures products for the gastronomic industry of stainless steel. The company has a tradition of more than years and satisfies customers from developed countries such as Denmark, Norway, Germany and Austria. Nerez stoly ST vyráběné na. Hloubka vany dřezu je 1mm.


Gastro dřez

Dřez je určen pro horní montáž do minimálně 5mm široké skříňky, po úpravě i do 4mm skříňky. Součástí dřezu je kompletní. Stůl mycí jednodřez MSJ 700x700x900. Stále v pěkném stavu. Pouze osobní odběr Zvoleněves Kladensko.


Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Konta. Stoly s dřezem Kategorie. Laboratorní technika. Nože a krájecí desky. Skladování a přeprava potravin. Celonerezové provedení. Dole odkládací plocha.


Pod horní odkládací se plochu se dá umístit třeba lednice, mrazák apod. U vybraných produktů doprava ZDARMA. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.


Dřez nerez s prolisovanou vrchní deskou. Buďte první, kdo se dozví o zajímavostech a novinkách v ráji gastronomie. GASTRO NOVINKY E-MAILEM. Přihlásit se Souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem rozesílky newsletteru. Nakupte kvalitní dřez za nízké ceny, s námi ušetříte.


Home Informace Reklamace Doprava a platba Kontakty Přihlášení Přihlášení. Registrace uživatele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.