čtvrtek 14. března 2019

Hromosvody brno

Realizujeme klasické i aktivní hromosvody. Montáže hromosvodů provádíme s maximální pečlivostí, aby byla zaručena bezpečnost a správná funkce. Instalace hromosvodů v Brně-město a okolí.


Hromosvody brno

Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Hromosvody a recenzí z vašeho okolí. Nabízíme komplexní služby při správě budov. Elektromontáže, datové rozvody a dálkovou regulaci atd.


Sídlem společnosti je město Brno a její působnost je po celě ČR i zahraníčí. Nebojte se zeptat, co vše pro Vás můžeme udělat! Počínaje svorkami pro upevnění, přes jímače a sběrnice až po drobné příslušenství v podobě instalačního materiálu nebo zemnícího materiálu. Zaměřujeme se na realizaci staveb menšího charakteru (rodinné domy) tak i na rozsáhlejší stavby (panelové domy, haly atd.). Pro Váš bezpečný domov.


Hromosvody brno

Zajímavosti o blesku. V květnu obvykle uhodí na našem území cca 50. Dle ČHMÚ má brněnská oblast. Bouřky se v české republice objevují zejména v letních měsících. Blesk je plazmatický výboj,který svojí energií dokáže způsobit mnoho škod.


Pokud není Vaše budova chráněna hromosvodem, často zvaným také bleskosvo dokáže ji blesk dokonce i zapálit. Při přeskočení bleskového výboje na elektrickou. Jak instalujeme hromosvody. Při montáži hromosvodu vždy postupujeme velmi obezřetně, zejména s ohledem na možné škody, které by mohl blesk při úderu napác. Naším cílem je poskytnout zákazníkům úplný sortiment a odpovídající servis.


Hromosvody brno

Také provádíme revize hromosvodů, a to jak výchozí a pravidelné, tak i mimořádné po úderu blesku. Elektroinstalační a elektromontážní práce v domech a firmách. Obraťte se na zkušené odborníky z ELGO s. GN HROMOSVODY Komplexní řešení hromosvodů po celé ČR. Jsme česká rodinná společnost, působící na českém trhu již několik let.


Za dobu své existence jsme nasbírali řadu poznatků a zkušeností v oboru. Rádi Vás přesvědčíme o tom, že jsme skuteční profesionálové a patříme na špičku českého trhu v daném oboru. Provadíme výchozí i pravidelné revize hromosvodů (LPS), revize zemničů, revize jímacích soustav v Brně a jeho okolí. Revize hromosvodů v Brně-město a okolí.


Již od samého začátku se specializujeme pouze na hromosvody , tzn. ELEKTROINSTALACE - R. Na e-shopu nebo pobočkách v ČR nabízíme elektroinstalační materiál a svítidla. Pasivní hromosvody ( hromosvody Franklinova typu ): Nejrozšířenější způsob ochrany před přímým úderem blesku spočívá zjednodušeně ve vytvoření vodivé překážky, lterá znemožní průnik bleskového výboje k chráněnému objektu a svede převážnou část energie blesku do zemnící soustavy.


Užijte si krásu letních bouřek. V bezpečí a bez starostí. Nefunkční hromosvod je mnohem horší než žádný hromosvod. Pokud po úderu do hromosvodu není blesk rychle sveden do země, může elektrický výboj vážně poškodit váš domov nebo ohrozit zdraví vás i vaší rodiny.


Hromosvody brno

Najděte dodavatele pro téma hromosvody. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Firma zabývající se elektroservisem v Brně a okolí. Provádím montáže elektroinstala.


Prioritou je oprava domácích telefonů a slaboproudé rozvody. Rekonstrukce elektrorozvodů provádíme také.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.