úterý 19. března 2019

Keramika soukup ičo

Keramika Soukup je vaším partnerem při výstavbě nového bydlení nebo jen rekonstrukci koupelny či kuchyně. Nabízíme i terasy, schody, mozaiky, podlahy a další. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Obklady a dlažba, zariadenie kúpeľne. KERAMIKA SOUKUP - AUTODOPRAVA s. Na keramický obklad a dlažby sme jedným z najväčších distribútorov v SR.


Keramika soukup ičo

Fasádne systémy, zateplenie a obklady fasád. SOUKUP panel assembly line - Arizona USA In the hot south-western region of the United States we have successfully recently installed a SOUKUP assembly line for the production and storage of panels for a well-known wooden buildings manufacture. Předměty činnosti ze statistického úřadu.


Plzeň, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní. Distribúcia keramických obkladov a dlažieb, sanitárneho vybavenia, kúpeľňového nábytku a stavebnej chémie. Tento výpis má pouze informativní charakter. Doporučujeme informace ověřit v oficiálním veřejném rejstříku. Obchodný register Okresného súdu Žilina, oddiel: Sro, vložka č. Zapojením se do soutěže účastníci vyslovují souhlas s pravidly soutěže.


Uvedené ceny sú s DPH. Zobrazené farebné odtiene môžu byť odlišné od skutočnosti. Zmena cien vyhradená. Soukup Woodworking Machinery is a company that specialises in the manufacture of machines for the production of wooden windows.


Praha SOUKUP EXPERIENCE. In the last years we have equipped many workshops both at home in the Czech Republic and throughout the world. Druh vlastníctva Medzinárodné s prevažujúcim súkromným sektorom Dátum vzniku 30.


Keramika soukup ičo

Dodávky dlažeb a obkladů. Pokud nám chcete pomoci, vypněte si blokování reklamy na našem webu. Specialties: Vybírejte značkové a ekonomicky výhodné koupelnové vybavení, obklady a dlažby tuzemských i zahraničních výrobců.


Aktuální informace o počtu zaměstnanců, obratu, sídle společnosti. Prague-East, Czech Republic. Billing address: SOUKUP s. Mezi obory podnikání, které evidujeme, patří: Velkoobchod se dřevem, stavebními materiály a sanitárním vybavením, Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace, Maloobcho kromě motorových vozidel, ale zabývá se i dalšími obory.


Prodej venkovní i vnitřní dlažby a obkladů či sanitární keramiky. Naše zboží najdete v síti prodejen po celé ČR. Podívejte se, kterou máte nejblíž. Zodpovědná osoba: jednatel Pavel Frank Zapsána Městským soudem v Praze odd.


Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Sta-via - Róbert Kadaši. Rekonštrukcie bytových jadier, kúpeľní. Vodoinštalácie, elektroinštalácie.


Spoločnosť s ručením obmedzeným bola založená spoločenskou zmluvou zo dňa 13.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.