středa 27. března 2019

Koupelny návrhy

Koupelny návrhy

Návrhy koupelen, které byly vytvořeny výhradně v našem zákaznickém centru, můžete třídit podle nejrůznějších kritérií, např. Zvolit můžete také mezi koupelnou standardní a luxusní. Galerie je sestavena z 3D návrhů koupelen, vytvořených v grafickém centru SIKO KOUPELNY a. Návrhy koupelen - Vaše inspirace od nás Pro naše zákazníky se vždy snažíme nabídnout maximum služeb, které jim ulehčí výběr obkladů a dlažby do Vaši koupelny. Do výsledného návrhu začleníme maximum z Vašich představ o Vaši nové koupelně a Vy si ještě před nákupem koupelnových obkladů a dlažby můžete vytvořit jasnou představu, jak bude Vaše koupelna ve. Grafické návrhy zpracováváme přímo na všech našich koupelnových studiích.


Naši proškolení grafici vyladí finální design koupelny , který vychází z vámi zvoleného výběru sortimentu. S pomocí grafického programu ViSoft a zkušenosti a šikovnosti našich pracovníků můžete vidět vaší novou koupelnu ještě před samotnou realizací. Program ViSoft umožní dokonalou.


Obklady, návrhy , inspirace ‌ KUCHYNĚ. Vítáme Vás na našich webových stránkách na stránkách rekonstrukce koupelny f. Luxusní, panelákové a malé koupelny. D návrhy koupelen v rodinných domech a inspirace pro koupelny. D návrh odhalí možné chyby a ukáže nové možnosti řešení.


Koupelny návrhy

Služby: návrh koupelny online. V rámci kompletního servisu provádíme rekonstrukce koupelny. Ve 3D návrhu kuchyní se řídíme pravidlem „komplexního řešení, tedy spojení kuchyňské linky s obklady do kuchyně. O nás Sortiment Prodejna Návrhy Kontakt.


Každá koupelna je unikátní svými parametry. Rádi pro vás navrheneme její vybavení. Potřebujeme proto znát její rozměry, umístění oken, dveří, šikmin, příček atd. Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu.


Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. Dodáváme koupelny kompletně včetně 3D návrhu a realizace na klíč, rádi vám pomůžeme také s jednotlivými částmi koupelnového vybavení. Základem designu koupelny jsou jednoznačně obklady a dlažba , kvalitní vodovodní baterie , sprchy nebo sprchové sety a sanitární keramika od renomovaných výrobců. Všechny grafické 3D návrhy jsou vypracovány do detailu s milimetrovou přesností a slouží zároveň jako projektová dokumentace, včetně spárořezu (návrh je maximálně přiblížen realizaci). Zajistíme nezávaznou cenovou nabídku celkové rekonstrukce, nebo pouze její části.


Rekonstrukci pro Vás zhotoví firmy s dlouholetou tradicí a se 1 kvalitou dodaných materiálů i prací. Designové koupelny a příslušenství. Fotogalerie koupelen a wc, kuchyní, obývacích pokojů, obklady do koupelny i dlažba do kuchyně.


Koupelny návrhy

Koupelny GRES: vše pro koupelnu. Venkovní mrazuvzdorné dlažby Klinker. Renovace koupelny je u nás hračkou. Pokud ji právě plánujete, s důvěrou se na nás obraťte.


Poradíme Vám s výběrem vhodných materiálů do koupelny a provedeme 3D grafický návrh nebo 360° panorama rekonstrukce ve fotografické kvalitě. Otevírací doba: PO – PÁ 7:– 17:hod. Kreslíme ty nejvěrnější 3D grafické návrhy koupelen. O nekompromisní kvalitě našich 3D vizualizací se můžete přesvědčit sami v galerii.


Zhotovení návrhu si můžete vybrat z několika variant. Buď necháte celkovou vizualizaci Vaší koupelny na našem grafickém oddělení, nebo si určíte, jak by Vaše koupelna měla vypadat a grafik provede vizualizaci Vašich představ. Po zhotovení vizualizace, cca jeden týden. Vzorové koupelny na našich prodejnách. Na našich prodejnách se nachází velké množství vzorových koupelen, ve kterých máte možnost vidět nejen obklady a dlažby ale i vany, sprchové kouty, umyvadla, toalety a spousty dalších doplňků.


Rekonstrukce koupelny , respektive bytového jádra, bývá zatěžkávacím obdobím pro celou rodinu. Stavební práce často probíhají za běžného provozu domácnosti, a proto děláme vše pro snížení. Při výběru obkladů a dlažeb z našeho sortimentu Vám nabízíme zpracování 3D PROJEKTU Vaší koupelny , popřípadě obkladů za kuchyňskou linkou, či dlažby v chodbě. Provádíme obkladačské práce, drobné z. Na řemeslné práce, jako jsou elektroinstalatérské a instalatérské práce máme své zkušené odborníky a osvědčené dodavatele. Veškerou odpovědnost za rekonstrukci koupelny neseme my.


Víte na koho se obrátit, pokud objevíte chybu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.