pátek 15. března 2019

Okapy barvený pozink

Okapy barvený pozink

Materiál pozink barevný je další vývojový stupeň ocelářského průmyslu se zaměřením na ochranu proti korozi a přizpůsobení se současným požadavkkům ve stavebnictví. Nabízíme kompletní sortiment okapových systémů zahrnující okapy , háky, svody, kolena, kotlíky a další součásti. Na skladě držíme okapový systém ve čtyřech materiálech a to plast, hliník, pozink a barevný pozink , dle přání zákazníka umíme také dodat v materiálu měď a titanzinek. Koleno 72° svodové, výtokové - barvený pozink. Skladem Značka: KJG Záruka: roky.


Klempířské konstrukce z materiálu pozink jsou vhodné pro jakékoli druhy objektů a slouží pro odvod vody. Pozink je materiál, který je třeba udržovat občasnými nátěry, nebo je možné zachovat přírodní odstín. Vám mohli nabídnout tu nejnižší cenu a pomohli Vám tak ušetřit značnou část finančních nákladů. Naše společnost klade velký důraz na kvalitu a dostupnost nabízených materiálů a služeb a. Lakované pozinkované plechy - tabule.


Tyto plechy se používají především na výrobu střešních oplechování, úžlabí, okapnic, lišt, oplechování komínů a podobně. Dodáváme i 6m žlaby, okapy po celé ČR ! Nakupte pozinkované okapy u specialistů na klempířský sortiment. Okapy barvený pozink.


Okapy barvený pozink

Pozinkovaný okapový systém je základní variantou řešení odvodnění. Odolnost,bezúdržbovost a také cenová. Pokud jde o okapy , volí většinou nejlacinější řešení s tím, že „ pozink je přece vždy možno. K dispozici je také pozink barvený , který v sobě spojuje vynikající.


Jedná se o barvený POZINK od firmy Element. S plastovými okapy nebudete muset řešit korozi, opakované nátěry, ani. Nabízíme okapové systémy v materiálovém provedení přírodní pozink , barvený pozink , přírodní hliník, barvený hliník, měď, titanzinek, předzvětralý titanzinek, nerez.


Varianty půlkulaté, hranaté nebo kombinace hranatých žlabů a kulatého svodu. Povrchová úprava se provádí nanášením polyesteru v tloušťce cca mikrometrů z obou stran. Barvený pozink v sobě spojuje vynikající mechanické vlastnosti pozinkované oceli s dodatečnou ochranou proti korozi ve formě organické povrchové úpravy v tloušťce nebo mikronů v široké škále barev. Vrstva laku dodává ochranu proti korozi a tudíž Vám vydrží žlaby, okapy déle než 20let a díky laku je tento okapový systém bezúdržbový.


Laky jsou vyráběny ve více barvách a zákazník má možnost vybrat si okapový systém v barvě střešní krytiny. V této sekci najdete. Plastové okapy , pozink okapy , barevné lakované okapy , Lindab Rainline, Satjam Niagara a další. Kvalitní okapové systémy na všechny střechy a pergoly. Dopravíme kamkoliv v rámci ČR.


Okapy barvený pozink

Skladové zásoby nejprodávanějších typů a barev zaručují rychlou dodávku. Nejprodávanější pozinkovaný okapový systém, doprava po celé ČR. Kompletní sortiment pozink okapů bez povrchové úpravy. Rozvinutá šíře plechu 2mm = průměr žlabu 1mm.


Pokud zanesené okapy nevyčistíte, hrozí vám zanešení okapového svodu. V tom případě musíte celý svod okapů rozebrat a řádě vyčistit. Barvený pozink spojuje v sobě vynikající mechanické vlastnosti pozinkované oceli s dodatečnou ochranou proti korozi ve formě organické povrchové úpravy.


Komponenty okapového systému jsou povrchově upravené práškovaním. Barvené pozinkované okapy dodáváme běžné půlkulaté nebo hranaté. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Trochu lepší variantou je barvený pozink , který je díky lakování uchráněn před.


Odkvap doručíme do pracovných dní. Ta chrání okap před UV zářením, zajišťuje dlouhou životnost a. Prodám pozink okapy cca 35m a háky 30ks 2ks svodů. OKAPY pozinkove NOVE větši rozměr cena za kus.


Okapy barvený pozink

Ochranná mřížka na okap proti. Nejlevnější jsou okapy z pozinkované oceli. Ty však zároveň vyžadují nejvíce péče a údržby. A s životností jsou také dost na štíru.


Díky této ochraně je systém bezúdržbový a má delší životnost než u čistého pozinku. Polyuretan při tvarování a ohýbání nepuká a nevznikají mikrovlásečnicové trhlinky. Drží stálý barevný odstín a je odolnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.