úterý 19. března 2019

Okce 125

Jeho předností je jistě nadprůměrný objem ( 1litrů). Tuto vlastnost jistě ocení uživatelé, kteří potřebují k ohřevu velké množství vody. Avšak velký objem bojleru je spjat se.


Susitarkite kada ir kokiu adresu pristatyti užsakymą. Dražice OKCE 1NTR) 3. Atsiskaityti galėsite mums pristačius prekę. Plieninis emaliuotas rezervuaras 2. Vandens šildytuvo korpusas 3. Vamzdinis šilumokaitis.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Závěsné elektrické ohřívače vody - bojlery jsou určeny k instalaci na zeď převážně ve svislé poloze. Ta je obecně funkčně výhodnější, protože teplá a studená voda se nemísí tolik jako u ohřívačů vodorovných. Plačiau Su dviem šilumokaičiais vandens šildytuvai.


W stationary storage tanks provides 1l of hot water through one exchanger and the option of heating by electric energy. The heater is designed for floor installation. The high-quality heating vessel is made of special thick metal sheet and is coated with nickel-free enamel.


Бойлер Drazice OKCE 1циліндрична форма сухий ТЕН в білому кольорі настінний монтаж сервісний люк теплоізоляція захист від накипу матеріал виготовлення - сталь модифікації електричний водонагрівач обсяг - 1л ступінь. Je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody především všude tam, kde je možné využít nízký tarif elektrické energie (noční proud). DRAŽICE OKCE 1Prodej skončil.


Okce 125

Stupeň krytí ve standard. The models usually include the exchanger surface, they can transfer higher boiler output and the heating period becomes shorter. It can be connected to electricity network.


Topné těleso je vyrobené z keramiky, což výrazně prodlužuje životnost ohřívač. Zobrazit další Skrýt. Rozměr (ŠxV) 53x1cm. Elektrický bojler o reálném objemu 1litrů.


S digitálním ovládáním. Pojistný termostat 99°C. Termostat je náhradní d. Vertikalūs ir horizontalūs montuojami horizontaliai, tūriniai, mažos talpos, montuojami po kriaukle.


MOKI – tai atsiskaitymo būdas, leidžiantis už savo pirkinius atsisk. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Je vhodný na prípravu teplej úžitkovej vody predovšetkým všade tam, kde je možné využiť nízku tarifu elektrickej energie HDO (nočný prúd). Pokud je pro vás rozhodující rychlost ohřevu vody, tak v tomto je OKCE 1opravdu přeborník. Produkt je vhodný opravdu pro všechny, nejlepší je asi pro čtyřčlennou rodinu, kvůli velikosti.


U nás nyní slouží pro dva dospělé a dvě děti, a naprosto nám vyhovuje. Myslím si, že nebude vyhovovat spíše pro větší rodiny, kde jsou větší spotřeby. Bojler OKCE 1je vybaven suchou jímkou pro keramické topné těleso, je ovládán provozním termostatem a jištěný bezpečnostní tepelnou pojistkou.


Okce 125

Ohrev vody zabezpečuje keramické výhrevné teleso ovládané prevádzkovým termostatom a istené bezpečnostným termostatom. Rozsah ohřevu vody je - °C. Ohřev celého objemu na teplotu °C trvá necelé hodiny.


V praxi vám ohřívač poskytne víc než dostatečné množství vody na koupel ve vaně o objemu 200.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.