pátek 29. března 2019

Opravy komínů

Pro opravy nadstřešních částí nabízíme unikátní přechodovou tvarovku. Pro sanaci je možné využít nerezové komínové vložky, nebo nerezové flexi hadice. Nabízíme i lícové cihly pro opravy a přezdívání komínů.


Opravy komínů

VRTÁNÍ, VLOŽKOVÁNÍ A OPRAVY KOMÍNŮ VRTÁNÍ KOMÍNŮ. Již několik let se specializujeme na vrtání komínů. Vyvrtání starého komínu je bezprašná, přesná metoda, jak váš komín rozšířit, aby mohl být vyvložkován.


Někdy však mohou na nutnost opravy upozorňovat i konkrétní příznaky. Máte-li podezření, že s komínem není vše v pořádku, nebojte se požádat o pomoc. Vaši bezpečnost rádi pohlídáme a poradíme vhodné řešení pro váš komín.


Opravy komínů

Součástí opravy komínů může být frézování a vložkování. Nabízí čištění, kontrolu komínů , revize a kolaudace komínů , vložkování komínů pro plynná, kapalná i tuhá paliva. Stavění a opravy komínových těles všech druhů.


Měření emisí a zplodin, výměna prasklých šamotových vložek, připojování spotřebičů. Stavba i vložkování komínů. Mezi hlavní činnosti naší společnosti patří stavební práce,.


Pod rekonstrukcí komína si lze kromě frézování a vložkování komínů představit také přestavby a opravy nadstřešní části komína. Nadstřešní část je nejvíce namáhaná, působí na ni povětrnostní vlivy, spaliny a kondenzát, který vzniká z důvodu ochlazování komínu v nadstřešní části. KOMINICTVÍ OSTRAVA je menší rodinná firma, kde veškeré odborné práce provádí přímo majitel firmy pan Miroslav Hindra. Preferujeme poctivou práci, odbornost a spolehlivost. Po celé republice jezdíme pouze za palivo (režii), termíny řešíme obvykle do dnů od objednávky, v urgentních případech se snažíme s termínem vyjít vstříc i dříve.


Rekonstrukce komínu na chatě. Majitelé chaty měli velké problémy s kamny. Těžko se v nich zakládal oheň a když venku foukal vítr, tak se z kamen v chatě čoudilo. Vždy je třeba prověřit, zda dané díly rozměrově vyhovují.


Jedná se o kombinaci tvárnic, prstenců. Hasičském záchranném sboru č. Nežli opět zatopíte v kamnech, v krbu či sporáku, měli byste letní období využít také ke kontrole a případné opravě komínu. Nemá-li totiž průchod pro odvod kouře zcela volnou cestu, hrozí, že se při nedokonalém spalování začne vyvíjet jedovatý kysličník uhelnatý a obyvatelé takového.


Ostatní dotazy – kominictví, provoz a údržba komínů , veřejnoprávní spory, atd. Pokud Vámi vybraný kominík tuto autorizaci má, je z hlediska záruky vše v pořádku. Elektrikářské a Instalatérské práce. Jádrové převrtávání komínů je naší firmou vyvinutá bezprašná technologie vrtání komínů umožňující opravy stávajících komínů.


Opravy komínů

Na rozdíl od rozšířenější metody frézování komínů lze vytvořit přesný rovný otvor bez zásahu do vnitřních. Renovace a oprava komínů. Díky horolezecké technice zajistíme opravy i špatně přístupných komínů.


Vyrábíme, opravujeme a instalujeme ocelové komínové lávky i lávky ze dřeva. Výškové opravy komínů , rekonstrukce komínů , bourání starých nefunkčních komínů ve výškách a výstavba nových komínů pomocí horolezecké techniky. Provádíme opravy komínů za výborné ceny.


Opravy komínů

Skip navigation Sign in. Komín prostě není vidět. Profi Kominictví - Čištění, kontrola, vložkování, frézování, stavby, opravy komínů , odstraňování závad pomocí sondy a rotační hřídele. Provádíme servis všech typů tiskáren: laserové, inkoustové, jehličkové a velkoformátové plotry.


Specializujeme se především na složitější tiskárny HP, velké laserové tiskárny pro formáty Aa barevné laserové tiskárny. Generální opravy lisů včetně vydání Prohlášení o shodě. Opravy a servis Havlíček. Uvádění lisů a příslušenství do souladu se současnými zákony a normami. Měření doběhu beranu v rámci akreditované zkušební laboratoře.


Expres opravy - opravy na počkání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.