pondělí 29. dubna 2019

Instalace tepelných čerpadel

Instalace tepelných čerpadel

Odborná poradna, Abeceda tepelných čerpadel. Pravidla použití poradny. Možnost zadávat dotazy do poradny je podmíněna dodržováním následujících pravidel:. Příprava a instalace podlahového topení v Červeném Kostelci. U tohoto a dalších domů provádíme také instalaci tepelných čerpadel včetně možnosti vyřízení kotlíkových dotací.


Instalace tepelných čerpadel

Pokud máte zájem o instalaci tepelného čerpadla, podlahového topení, solárních systémů, v Červeném Kostelci či na Náchodsku, budeme rádi, když se obrátíte na nás. Dodáváme úsporné technologie, které umí zajistit skvělý komfort v kombinaci s nízkými provozními náklady. Tyto technologie dodáváme našim klientům převážně na míru. Prodej, instalace , servis.


Mezi hlavní obory naší společnosti patří prodej a instalace chladící a klimatizační techniky, tepelných čerpadel a vzduchotechniky. Naši zaměstnanci mají bohaté zkušenosti s montážemi těchto technologií. Referenční instalace tepelných čerpadel Rodinné domy, průmyslové instalace , bytové i panelové domy.


Díky širokému sortimentu tepelných čerpadel alpha innotec je oblast jejich použití velmi rozsáhlá. Tepelná čerpadla alpha innotec nabízí řešení pro úsporné vytápění všech typů budov. Pořizovací cena tepelných čerpadel je ovšem kompenzována výrazně menšími náklady na provoz. Návratnost investice do tepleného čerpadla se může velmi lišit podle druhu použitého tepelného čerpadla a jiných faktorů. Náklady na instalaci tepelného čerpadla pro vytápění novostavby se vrátí již během 5-let.


Nabízíme prodej a kompletní servis tepelných čerpadel značky IVT a rekuperačních jednotek Zehnder. Ceník tepelných čerpadel IVT. Stáhněte si aktuální ceník švédských tepelných čerpadel IVT, včetně přehledu výbavy a hlavních funkcí. IVT již rozhodlo a jsou s ním plně spokojeni.


Instalace tepelných čerpadel

Jednodílnou řadu tepelných čerpadel Aquarea MDC lze snadno přizpůsobit jako záložní kotel pro stávající instalaci, nebo jako novou instalaci s vytápěnou podlahou, nízkoteplotními radiátory, nebo topnými tělesy fan-coil (pro topení a chlazení u řady MDC). Máme menší starší rodinný dům a na doporučení montážní firmy jsem si nechali instalovat tepelné čerpadlo Air Basic 21 po dvou zimách jsem si jisti, že jsme si vybrali správně. Dokážeme zajistit potřebnou projekci, zajištujeme servis a spouštění vybraných značek tepelných čerpadel. Katalog tepelných čerpadel.


Další sady tepelných čerpadel. Dokumenty ke schválení instalace. V cenách dodávaných tepelných čerpadel na našem trhu jsou obrovské rozdíly.


Prohlédněte si srovnání ceny dvou tepelných čerpadel stejného výkonu. Jsme čeští výrobci a vývojáři tepelných čerpadel s dlouholetou tradicí. Díky této inovované technologii jsou tato tepelná čerpadla stále schopna dosahovat velmi vysoké energetické účinnosti i při chladných zimních dnech. Instalace našich tepelných čerpadel naleznete po celém světě. Podívejte se na naše realizace.


Připravili jsme pro vás mapu instalací tepelných čerpadel a další vybrané realizace z oblasti podlahového vytápění, rekuperace a fotovoltaiky. Na mapě jsou zaznamenány naše instalace , kde uvádíme ulici, město a použitou technologii. K nejčastěji využívaným a zákazníky nejoblíbenějším typům tepelných čerpadel OCHSNER patří systém vzduch-voda přihlášených v dotačním programu Zelená úsporám. Nejnižší pořizovací cena v porovnání s ostatními typy tepelných čerpadel.


Instalace tepelných čerpadel

Velmi rychlá a jednoduchá instalace. Tepelné čerpadlo je obvykle vybaveno i funkcí chlazení. Lze využít doplňkové funkce jako odvlhčování nebo čistění a ionizaci vzduchu.


IVT AIR X splňuje podmínky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.