úterý 16. dubna 2019

Kanalizační jímka

Přečerpávací stanice ACS-2. Vážení obchodní přátelé a zákazníci, v návaznosti na vyhlášení stavu nouze vládou České Republiky. Voda z ní nikam neodtéká, protože není opatřena odtokem (přelivem). K jejímu vyprázdnění je nutné objednat fekální vůz.


Jímky rozlišujeme na tři základní typy: samonosná jímka (žumpa), dvouplášťová jímka. Kolem spodní hrany jímky (u betonové desky) musí být drenážní roura, která musí být stažená pryč od jímky, například do kanalizace, nebo vsakovacích boxu. Následně se obsypává stěrko pískem a zároveň. Raději se ujistěte u. Pokud přesto chcete takou jímku, žumpu využít, požadujte po dodavateli plastové jímky písemnou záruku a statický výpočet, kterým Vám písemně zaručí, že se jímka vlivem zemních tlaků nezhroutí. Na rozdíl od výrobců plastových jímek a po částech betonovaných betonových jímek Vám ručíme, že jímka při výskytu spodní vody nevyplave a ani se vlivem zemních.


Radíme Vám jak na to Snadno, rychle, levně, ale vždy kvalitně a ekologicky. Takto bychom mohli ve stručnosti charakterizovat náš projekt levnejimky. Definici kanalizační přípojky upřesňuje Zákon č. Zákon o vodovodech a kanalizacích) v pozdějším znění v § odst.


Kanalizační jímka

Po připojení na kanalizaci se provede zalití. Velikost čerpací jímky záleží na projektu a požadavcích zákazníka, nebo na požadavcích správce kanalizační sítě. Základní výrobek je jímka o průměru. Boxy mají patentově chráněný středový rozvodný prostor, který rozvede vodu rovnoměrně po celém bloku. Systém navíc zajistí sedimentaci kalu ze svedené vody.


Vše je dáno i přítomností ocelové výztuže podílející se na maximální pevnosti celého kompletu. Součástí betonové jímky je také specifický nátěr z asfaltu, který umí prodloužit životnost této hermeticky uzavřené nádoby na odpadní vodu. Nabízíme samonosné betonové nádrže vhodné na žumpy, jímky, septiky nebo jako nádrže na dešťovou vodu.


Doprava v rámci celé České republiky. OV) chrání životní prostředí a umožňuje Vám nestarat se o odpadní vody. Kanalizační šachtové dno 3PP pro KG DN 1- TYP I (přímý tok) vč. JÍMKA k obetonování - kruhová m³.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. KGEM systém je určen jako kanalizační systém pro svodná potrubí pod budovami, kanalizační přípojky a stokové sítě s výškou krytí až 4m. Polypropylenová jímka určená jako odpadní jímka , septik, (jímky na vodu posím hledejte v sekci Jímky na vodu).


Komínek (vlez) zvýšíme nebo snížíme podle zadání. Plastové jímky ověřené na vodotěsnost. Získá pevnou strukturu a. Domovní jímka je prefabrikovaná železobetonová podzemní nádrž.


Skládá se z vlastní kruhové nádrže, víka jímky a poklopu. Jímka 12m při celkovém obetonování. V plášti nádrže je vyvrtán otvor pro přítokové potrubí. Ve víku jímky je otvor 6mm pro šachtový vstup, který se uzavírá kruhovým poklopem.


Pro výškové zarovnání vstupu (úrovně poklopu) s okolním terénem lze mezi šachtový poklop. Betonové jímky Třinec septiky, výroba a prodej, betonové nádrže za atraktivní ceny, záruka pro naše jímky, nabízíme levnou dopravu a bezplatnou montáž, tel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.