úterý 16. dubna 2019

Luxusní obklady a dlažby

Najdete u nás luxusní obklady a dlažby od několika věhlasných značek. Ale také další designové dlažby , obklady a mozaiky, které vás svou příznivou cenou mohou překvapit. V textu níže pod přehledem sortimentu se dočtete mnoho důležitých a inspirativních informací. Keramické obklady a dlažby jsou vlajkovou lodí v portfoliu výrobků Porcelanosa group. Nabízí neuvěřitelný náskok v kvalitě a designu, který s větším i menším úspěchem a se zpožděním kopíruje řada výrobců.


Klikejte a inspirujte se! Zveme vás k návštěvě, ze které si odnesete. Této práci se věnuji už léta a ráda Vám poradím s jakýmkoliv požadavkem.


K dispozici jsou především luxusní materiály původem z Itálie. V případě zájmu o kvalitní obklady , dlažby či mozaiky, nebo v případě potřeby pomoci s výběrem mě neváhejte kontaktovat. Velkoobchodně a maloobchodně prodáváme keramické obklady , dlažby , koupelny od více než zahraničních výrobců z Itálie, Španělska, Portugalska a Polska v širokých spektrech. V galerii se můžete přesvědčit.


Zajišťuji prodej obkladů, dlažeb a mozaik. V jednotlivých kolekcích obkladů se jasně odráží styl, který známe od jejich protějšků ze světa oděvů. Koupelna, obývák nebo chodba tak může být sladěná v dokonalé v harmonii s vašim stylem oblečení nebo doplňků.


OTEVÍRACÍ DOBA SVÁTKY. TopTiles je přímý dovozce dlažby. V nabídce najdete top série dlažby Roberto Cavalli, Primus Vitoria, Tonalite a další. Kolega už překresluje gresové obklady a dlažby za mramor a travertin, na schody použijeme vápenec dle dohody. Stačí už jen souhlas klienta, ale tam nevidím žádný problém, protože originál mramor a travertin je u vás za lepší cenu, než jeho Gresová replika.


Luxusní obklady a dlažby

Chcete, aby vaše podlaha vypadala jako čerstvě navoskované dřevo? Pak je pro vás živá dlažba Cypress jako stvořená. Luxusní obklady a dlažby CYPRESS. Dlažba v imitaci dřeva od italského výrobce ABK.


Pokud hledáte kvalitní obklady a dlažbu s vysokou životností, či designové sprchové kouty , luxusní vany a koupelnové radiátory , tak možná právě pro Vás je ideální volbou tato sekce. Obklady a dlažba jsou totiž výrazným prvkem, který udává charakter celé koupelny. Nechte si poradit v koupelnových studiích DORINT. Společně s týmem designérů vytvoříme koupelnu, která bude vynikat absolutní kvalitou a jedinečností.


Exkluzivní nabídka obkladů a dlažby. Precizní provedení se zaměřením na detail. Italské obklady a dlažby povýší nejen koupelnu na luxusní perlu vašeho stylového bydlení, z níž budete nadšeni nejen vy, ale učarují také každé vaší návštěvě. Učiňte ze své koupelny nádhernou oázu pro očistu těla a regeneraci duše a vyberte si opravdu exkluzivní obklady a dlažby , v nichž se snoubí krása s kvalitou a odolností. Celý prostor je třeba profesionálně zpracovat všechny.


Dodejte své koupelně originální vzhled s novými obkladačkami. Nabízíme obklady a dlažby do koupelny s klasickými, retro i moderními vzory a texturou. Kvalitní koupelna je jeden ze základních prvků domácnosti. Hledáte designové obklady či dlažbu ? Měla by působit čistým, nadčasovým dojmem. Proto je k realizaci nové či rekonstrukci staré koupelny id.


Luxusní obklady a dlažby

Lesklá retro dlažba MAIOLICHE velice vhodná i jako zajímavý obklad. Elegantní hravá série vás zaujme výrazně modrými obklady s moderním dekorem, které vytváří ve spoje. V našich prodejnách najdete obklady a dlažby nejrůznějších stylů, barev a vzorů od předních španělských značek. Vedle tradičních keramických obkladů jsou součástí našeho sortimentu i skleněné obklady. Již desítky let jsou keramické luxusní obklady a dlažby považovány za jeden z nejvíce odolných a praktických povrchových materiálů.


Díky vývoji a zdokonalování moderních výrobních technologií se z nich v současné době stal atraktivní materiál, který. Tyto dlažby mají přírodní a moderní nadčasový vzhled. Velmi oblíbené z naší nabídky jsou ale také luxusní glazované obklady a dlažby rozmanitých barev a dekorů, obsahující nerektifikované formáty, které jsou cenově dostupnější, ale neméně kvalitní.


Luxusní obklady a dlažby

Mezi naše dodavatele patří Caesar, FAP, CIR, L´anticolonial, Porcelanosa, Sichenia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.