úterý 30. dubna 2019

Oprava protékajícího záchodu

Oprava protékajícího záchodu

Pozor, voda je dnes drahá. Nefunkční splachovač vám může ukrást i několik desítek tisíc korun. U starých toalet se oprava protékajícího záchodu nemusí vyplatit. Pokud máte velmi starý systém splachování, oprava protékajícího záchodu může být obtížnější. V minulosti se totiž vyráběly šroubovací ventily, které se daly demontovat jen po vyšroubování celé nádržky.


Ve spodní části nádržky bývaly. Kromě protékajícího záchodu se také můžete setkat s opačným problémem, kdy voda do nádržky vůbec nepřitéká. Většinou za to můžou moderní napouštěcí ventily opatřené sítkem, které má zabránit tomu, aby se větší nečistoty dostávaly do prostoru nádržky. A protože protékání záchodu se objevuje hlavně u starších toalet, není ani náročné opravu provést svépomocí. Dříve než zavoláte údržbáře, zkuste při opravě WC postupovat podle tohoto doporučeného návodu - vyčištění ventilu a plováku v nádržce na vodu.


Buď stačí vypnout pouze přívod k záchodu , v některých případech budete nuceni vypnout přívod veškeré vody v celé domácnosti. Spláchněte - jak prosté milý Watsone. Je nanejvýš jasné, že ve vodě by se vám velmi špatně pracovalo a navíc by to ani nebyl příjemné. Jen si opravdu dobře překontrolujte, že máte. Vyčištění, tedy oprava protékajícího Geberitu, není nijak zvlášť složitá.


Ventil může být také poškozen, ale naštěstí lze zakoupit nový. Stejně tak ani jeho výměna není příliš náročná. Nekvalitní výrobce toalet poskytl záruku ve výši let. Jak se ukázalo, záchod začal dělat problémy přesně po uplynutí této lhůty.


Výrobce s tím tedy už nechce mít nic společného. Získejte cenové nabídky zdarma. Oprava splachování wc – Praha. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Nové splachovací systémy jsou navrženy tak, aby byly opravdu jednoduché.


A to znamená také to, že problém protékajícího záchodu vyřešíte v několika minutách. Zde je postup jak na to: 1. Vypněte ventil pro přívod vody a spláchnutím vypusťte stávající vodu v nádržce. Za protékání WC obvykle může vodní kámen. Proč vlastně splachovací mechanismus z�. S opravou protékajícího záchodu rozhodně neotálejte!


Pokud tento ventil na WC nemáte, musíte uzavřít hlavní přívod vody v domácnosti. Poptávám opravu protékajícího wc a panelovém domě, v dosud nerekonstruované koupelně (umakartové jádro). Protékající WC – výměna vypouštěcího ventilu. Po telefonické domluvě doladíme vše potřebné včetně ceny nebo Vám rádi poradíme.


Oprava protékajícího záchodu

Nejdříve jsem začal u těsnění u výpusti do samotného záchodu (bohužel, nevím odborně jak se tomu říká). Dobrý den, už několik dní se snažím vyměnit útroby protékajícího záchodu. To nepomohlo a tak jsem se snažil octem a solí odstarnit vodní kámen z toho plastového. Komunikace s firmou:. Kvalita dodaných služeb: 1. Celkové hodnocení: 9. Skoro každému se někdy stalo, že do nádržky kombi záchodu buď voda nenatékala, anebo z ní naopak tekla ven.


Přitom vadné těsnění klidně za minutu prohýří litr vody, což pro domácí rozpočet při ceně vody přes korun za kubík znamená přes dva tisíce korun měsíčně. Dovolte, abych Vám představil svou webovou prezentaci. Postupně se budu snažit doplňovat nové fotografie v galerii a rozšiřovat texty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.