středa 17. dubna 2019

Rotační olejová vývěva

Olejová rotační vývěva firmy VALUE je schopna dosáhnout absolutního vakua v jednotkách cca Pa. Je vhodná pro odsávání vzduchu z uzavřených prostor bez přisávání vzduchu. Pokud má vývěva i malé přisání vzduchu z okolí začne vypařovat jemný dým.


Nevýhodou je zpětné proudění olejových par. Má integrovaný odlučovač olejové mlhy, který separuje olej od vyfukovaného vzduchu. Olejové rotační vývěvy jsou nejrozšířenějším typem průmyslových vývěv. Jedná se o energeticky efektivní.


Vzhledem k tomu, že rotační olejová vývěva pracuje na principu vnitřní komprese ,. A: Schéma dvoustupňové rotační olejové vývěvy , B: fotografie rotační olejové. Rotační olejové vývěvy používáme nejčastěji pro čerpání plynů do 1÷Pa. Při použití olejové vývěvy se mezi aparaturu a. Výrobci a značky LAVAT. Vývěva rotační olejová Lavat, dvoukomorová. Nesmí se s nimi nasávat z otevřen.


Upozorňujeme zákazníky, že v současné době dochází k přeceňování produktů, proto ceny na našem e-shopu nemusí být aktuální. Podle použití jsou konstruovány s různými mezními tlaky – typicky od 0. Může čerpat přímo od atmosféry a ve spojení dalšími druhy vývěv může být. Novinka Skladem Kód: 305. Rotační (lamelové) vývěvy slouží k dosažení jemného vakua a jako první stupně systémů vysokého a ultravysokého vakua.


Ve válcové komoře (1) se otáčí válec (2), který se na jedné straně těsně dotýká stěny komory. Ve štěrbině válce jsou dvě přepážky (3), které od sebe odtlačují pružiny, takže těsně přiléhají ke stěnám komory. Pa (u jednostupňové) a -kPa (u dvoustupňové). První mechanickou vývěvu sestrojil v 17. Vysoce výkonná, kompaktní, dvoustupňová, rotační pumpa pro experimenty s vakuem.


Rotační olejová vývěva

S pojistkou proti přehřátí, ruční, vzduchem chlazená, s manometrem a. Tyto vývěvy jsou základním druhem vývěv pro získávání hrubého vakua nebo. Rotační vývěvy bývají také běžnou součástí CNC strojů, kde je potřeba vytvořit podtlak pro uchopení výrobku. Vysoký podtlak, který umí vytvořit olejové rotační vývěvy, umožňuje přisát velké a těžké desky bez dotyku tvrdých nástrojů. ULVAC GLD je vysoce spolehlivá a výkonná rotační olejová vývěva s přímým pohonem. Rotační lamelová technologie umožňuje technicky jednoduchou konstrukci vývěv.


Vyznačuje se nízkou hlučností a nízkými vibracemi. Trvale vysoká hladina vakua v nepřetržitém provozu je garantována cirkulačním olejovým mazáním, dokonale vybranými materiály a nejmodernější a přesnou výrobou. Standardní odlučovač oleje zajišťuje čistý a bezolejový výstup díky svému důmyslnému odsávacímu systému s. Pro odčerpávání neagresivních plynů a par zbavených nečistot. Popis vývěvy: Dva nastavitelné plynové balast ventily splňují různé požadavky kondenzovatelných par (jako vodní pára) vyčerpanou z čerpadla v různých procesech. Vodní vývěva s uzavřeným oběhem nezávislá na vodovodní síti.


Po otvoreni z toho vytiekla voda a olej, elektromotor je v poriadku a funguje, vyzera to ako u. Technická specifikace. DS 40M je unikátní vakuová vývěva s magnetickou spojkou, kt. Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat.


Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme. Přidat do oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.