úterý 14. května 2019

Keramika soukup plzen

Keramika Soukup v Plzni - Chebská Křimice. Dobrý den, pane Krumle, omlouváme se, že odepisujeme až teď. Celou věc jsme prověřovali.


Chyba opravdu nastala na naší straně, v komunikaci mezi našimi kolegy. Peníze na Váš účet jsme poslali až 22. Omlouváme se za vzniklé komplikace. Souhlasím se zpracováním osobních údajů společností KERAMIKA SOUKUP a. Plné znění souhlasu se zpracováním osobních údajů naleznete zde.


Obklady a dlažba, zariadenie kúpeľne. Na keramický obklad a dlažby sme jedným z najväčších distribútorov v SR. Fasádne systémy, zateplenie a obklady fasád. Disponujeme nejen širokým spektrem stylů a designů, ale rovněž i různými cenovými kategoriemi, z nichž si vybere každý.


Keramika soukup plzen

Plzeň - Sdružení plzeňských obkladačů, s. Moderní internetový obchod se zaměřením na obklady, dlažby a koupelnové vybavení. Viry se nám vyhýbají obloukem, takže nakupujte bez obav. Normálně fungujeme a těšíme se na Vaší objednávku. WC pro vozíčkáře: ano. Aktuální foto a video z KERAMIKA SOUKUP a. RAKO , Plzen , Czech Republic.


Bývalý elektrikář jezdil do Německa jako obkladač, kde si vydělal na počáteční kapitál na založení plzeňské firmy. Zabýváme se nákupem a následným prodejem keramických obkladů a dlažeb,. Fotbalový klub podporovala už v sezónách, kdy ještě bojoval ve druhé nejvyšší soutěži. A už téměř let vám pomáhá vylepšovat domovy. Ve svých prodejnách vám poskytuje o něco víc, než jen prodej dlaždic.


V naší vzorkové prodejně v Plzni. Pokud hledáte obklady a dlažby v Plzni, můžete si u nás před zakoupe. Vybírejte značkové a ekonomicky výhodné koupelnové vybave. Provozování koupelnového studia.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Bohužel požár se rozšířil i za plot na zboží této firmy. Napsali o nás: S chlapíkama z Know-how-studia j. Jediný výrobce keramických obkladů a dlažeb v ČR a SR. Máme zkušenosti s realizacemi rodinných domů, soukromých objektů i velkých developerských projektů, např. Při zájmu o plnohodnotný firemní zápis, kontaktujte.


Vážení zákazníci, ve státní svátek - svátek práce 1. Děkujeme za pochopení. The Marazzi Group does not sell its own products on line, but only through a network of accurately selected authorised distributors. The products of the company are unfortunately subject to counterfeiting worldwide, often advertised via Internet through unauthorised and illegal use of communications materials (i.e. photographs, catalogues, renderings, design tools) and of Trademarks owned by. Volejte KERAMIKA SOUKUP a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.