pátek 10. května 2019

Olejová vývěva

Olejová rotační vývěva firmy VALUE je schopna dosáhnout absolutního vakua v jednotkách cca Pa. Je vhodná pro odsávání vzduchu z uzavřených prostor bez přisávání vzduchu. Pokud má vývěva i malé přisání vzduchu z okolí začne vypařovat jemný dým. Nevýhodou je zpětné proudění olejových par. Vodokružná vývěva se podobá lamelové vývěvě.


Místo oleje se používá voda, která v důsledku odstředivé síly krouží po obvodu čerpací komory, maže a dotěsňuje prostor mezi lamelami a stěnou komory. Voda se za provozu neustále doplňuje a opouští čerpací komoru. Dosažitelné vakuum je omezeno tlakem nasycených par vody. Výhodou je možnost evakuovat vodní páru. Upozorňujeme zákazníky, že v současné době dochází k přeceňování produktů, proto ceny na našem e-shopu nemusí být aktuální.


Vývěva olejová GPV 350. Výrobci a značky LAVAT. Nesmí se s nimi nasávat z otevřen. Plně funkční jednostupňová vakuová pumpa pro vytvoření hlubokého vakua. Možno použít při mobilním dojení, plnění klimatizací, ve vakuových baličkách, stabilizaci dřeva a jiných aplikací.


Průmyslová vývěva je stroj, který odčerpává vzduch z procesu nebo z uzavřeného prostoru vakuové komory. V tomto prostoru následně vzniká nižší než atmosférický tlak, který se nazývá vakuum. Jsou určeny pro průmyslové použití a trvalý i přerušovaný provoz. Dodání do dní Přidat na seznam přání Přidat k porov. Vzhledem k tomu, že rotační olejová vývěva pracuje na principu vnitřní komprese ,. A: Schéma dvoustupňové rotační olejové vývěvy , B: fotografie rotační olejové.


Rotační olejové vývěvy používáme nejčastěji pro čerpání plynů do 1÷Pa. Při použití olejové vývěvy se mezi aparaturu a. ULVAC GLD je vysoce spolehlivá a výkonná rotační olejová vývěva s přímým pohonem. Vyznačuje se nízkou hlučností a nízkými vibracemi. Novinka Skladem Kód: 45.


Olejová vývěva

Pro prvotní snížení tlaku (z atmosférického) se používají vývěvy založené na principu mechanického přemísťování plynu (vzduchu)z uzavřeného prostoru do atmosféry. Podle mechanického principu jsou buď r. Lamely jsou vytěsněny řízeným dávkováním oleje. Plovákový ventil spolehlivě reguluje. Olejová vývěva pro použití na potrubní dojení v menších farmách.


Turbomolekulární vývěva TMH 0P. DN ISO-K, zobrazovací display DCU 100. HiPace 8 DN CF-F. Součástí zdroj TC 11 display DCU 110. Suchá bezolejová Scroll vývěva ISP-50.


Bez DPH: 14€ Detail. Difúzní vývěva umožnila vytvoření vysokého vakua pomocí difúze. Nádoba, ve které se tvoří vakuum je připojena k vývěvě přes porézní stěnu (membránu). Popis vývěvy: Dva nastavitelné plynové balast ventily splňují různé požadavky kondenzovatelných par (jako vodní pára) vyčerpanou z čerpadla v různých procesech. Pneumatický filtr s odlučovačem vody CHELIC AF-150.


Zpět na: Čerpadla plynů. Rotor vývěvy je přímo napojený na hřídel motoru. Toto zkracuje celkovou délku vývěvy. Kompaktní provedení vývěvy je ideální pro zástavbu do mobilního zařízení. Možno použít při plnění klimatizací, ve vak.


Zeptejte se na tento produkt. Po otvoreni z toho vytiekla voda a olej, elektromotor je v poriadku a funguje, vyzera to ako u.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.