úterý 7. května 2019

Prodám ponorku

Slušná výbava vše v el,stk platná,jezdí dobře automat je klasický ne škube jede jak má, Lpg platné bez problému,interiér nezničen. Svítí ponorka a si lamba,Má kosmetické vady práva strana na lakovat,na podvozku vyměnit nějaký ten čep a kotouče ale za pár korun si. Sigma Hranice , nádoba 63l,v pořádku, rám horší jednostupňové čerpadlo, nové cca 7let, motor 1kw.


Už dost starý , ale třeba ještě někomu poslouží, nebo na náhradní díly. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů ponorka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Děti - Prodam ponorku bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Ponorka na dálkové ovládání s kamerou, LED světlem a krmítkem na rybičky! Nová okna, nový lak, nová světla, uvnitř renovace. Jezdit na Saharským speciálu či.


Prodám ponorku

Asi prodám sjezďáka a koupím si jednu malinkou ponorčičku. Prodám nesestavěnou stavebnici fy. KOUPÍM vloženo před měsíc. Centrum Egypt Divers na Coral Beach v Hurghádě nabízí: - programy pro začínající i pokročilé potápěče - výlet do domu delfínů - soukromou plavbu lidí - šnorchlování - výlety na ostrovy - kurzy pro začátečníky i pokročilé Při rezervaci online snížená cena. Provozní váha 3kg a maximální 3kg.


Bazar Wenzel Obytný Přívěs ZA OA Ponorka 1. Wenzel karavan - Tento prohlížeč brzy přestaneme podporovat. V zájmu optimálního zobrazen�. Inzerát starší dnů. Vhodné na pohon modelů,nebo na svislý gril(menší namáhání kvůli setrvačným hmotám.)Připojení přes sklepnutou trubičku na výstup motorku. Vhodné i pro výměnu za spálený motorek u mikrovlnky.


Prodám ponorku

Tuhle ponorku jsem objevil v Brně - Medlánkách. O 3metrů dále mé pozornosti neušel další kus. Zatím pouze špionážní fotka, časem zkusím majitele kontaktovat.


Fotografií svého karavanu přispěl Martin S. Koupený na bio farmě na vysočině. Chemický rozbor: CBD: THC: CBG: CBN: Zbylo mi víc než využiju. Tímpádem za dobrou cenu. Použla jsem to na domaci vyrobu masti, oleje do koupel a čaje. Bohužel setřená barva a chybí pískátko, tak dávám za symbolickou cenu.


Prodám ponorku

Vybírejte z 5inzerátů. Prodam letadla,tanky,lodě a ponorku ze stavebnice cobi druhá světová válka jeden tank je elektro na dálkové ovládání. Dobry den,nabizim sbirku ceskoslovenskych odznaku,prevazne firemnich,nebo mest a atd.


Sbirka obsahuje 10x tablo z napichanymi odznaky,viz. K modelu je podvozková sada od RB Model č. Cena kompletu 50- Cena: 5Kč tel. Hlavní město Praha, cena 40Kč, od prosajar na Sbazar.


Prodám ponorku

Popis: Cena bez poštovného. Osobní odběr možný, Praha 10. Pomocí šroubováku se dají rozebírat a opět smotovat.


Hračky jsou používány, ale jsou moc pěkné, zachovalé a nezničené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.