čtvrtek 16. května 2019

Prodej čerpadel

Pro tyto a další případy je zde společnost AQUA-THERMO spol. Praze, která se specializuje na velkoobchodní i maloobchodní prodej čerpadel. Tlakové nádrže a nádoby. Dlouholeté zkušenosti, kvalitní produkty a služby, rozumní ceny. W včetně zajištění převinutí a zkušebního protokolu, opravy převodovek, variátorů, kompresorů, dmychadel, míchadel apod.


Specializujeme se na prodej , servis a montáž čerpadel , kvalitní čerpací techniky pro domácnost, zahradu i průmysl. Působíme především v Praze a středních Čechách, ale po předchozí domluvě za vámi rádi dorazíme kamkoliv jinam. Pochlubit se přitom můžeme více než 30letými zkušenostmi v oboru. Nabídka povrchových, ponorných, kalových, oběhových i potravinářských čerpadel , těsnění, průtokových i tlakových spínačů a podobně.


Společnost Akvagast Jiří Thurn se specializuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej čerpadel renomovaných tuzemských i zahraničních výrobců. Značková čerpadla SIGMA. Odborný personál, konzultace zdarma. Výdejní místo e-shopu. Vyberte si u nás jedno ze samonasávacích bronzových čerpadel , která dokážou čerpat tekutiny až do teploty stupňů Celsia.


Prodej čerpadel

Odstředivé jednofázové elektrické čerpadlo z bronzu pro kapaliny do max. Doplňkovou činnost prodej LED žárovek. Opravy, prodej a instalace čerpadel.


Naší výhodou je to, že jsme schopní provést kompletní opravu čerpadla na jednom místě ( demontáž, převinutí elektromotorů čerpadla a montáž.) Také Vám pomůžeme čerpadlo vybrat a nainstalovat. Jsme specializovaný internetový obchod na prodej čerpadel , čerpací techniky. Máme přes let zkušeností s prodejem a instalací čerpadel. Mimo čerpadla pro domácnost dodáváme také průmyslová čerpadla, armatury, náhradní díly a příslušenství k čerpadlům. Po dohodě nabízíme službu „Výměna kus za kus“, při které zákazník na opravu svého čerpadla nečeká a je mu výměnou poskytnuto.


Prodej čerpadel

Nabízíme prodej čerpadel i opravy čerpadel. V naší nabídce najdete čerpadla, domácí vodárny, vodoinstalační a topenářský materiál a sanitární keramiku. Samozřejmostí při výběru čerpadla je poskytnutí poradenství. Nejen čerpadla však tvoří.


Zajišťujeme dodávky čerpadel , vodáren a čerpací techniky pro zahrady, domy až po rozsáhlé energetické projekty. Produkty nabízíme skladem, poskytujeme záruční a pozáruční servis včetně uvádění zařízení do provozu. Prodejna PO - PÁ - 100. Vyvažování - nově provádíme vyvažování - rotorů, hří.


Zázemí kamených prodejen. Cílem společnosti Sigma Pumpy Hranice s. V naší prodejně ve Chvalovicích u Znojma seženete objemová i odstředivá čerpadla s možností regulací otáček. Naše firma se zabývá opravami a prodejem čerpadel a čerpací techniky. Servis a prodej čerpadel.


Zabýváme se dodávkou průmyslových čerpadel. Kvalitní čerpadla pro dům a zahradu. Společnost vznikla na základě dlouholetých zkušeností v oblasti servisu čerpadel. V současné době se zaměřujeme na kompletní dodávky technologických celků, prodej a servis čerpadel pro průmysl, dům a zahradu.


Prodej čerpadel

Profesionální řešení každé situace. P-Line zastupují typy PKS, PQ,PQA a PV - horizontální čerpadla : Řadu JET- Line čerpadla JSW,JCR,. Repas Robousy, Čerpadla Jičín - prodej a servis čerpací techniky, pneuservis a autoservis v Jičínském regionu a okolí.


Malobochodní prodej vodoinstalačních potřeb, čerpadel , topení, obkladů a dlažeb, sanity a kanalizací. Svým klientům nabízíme prodej topení, čerpadel , obkladů a dlažby, sanitárního vybavení a vodoinstalačního materiálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.