úterý 7. května 2019

Titanmultiplast s r o jablonecká smržovka

Titanmultiplast s r o jablonecká smržovka

TITAN – MULTIPLAST s. Průmysl a strojírenství. Pořízením CNC souřadnicového měřícího stroje se společnost. SecuLam jsou vrstvené desky,. S přístroji Buckleys na výstavě Střechy Praha.


Vodní a odpadové hospodářství. Plasty hrají nezastupitelnou. Obchodním rejstříku vedeném Krajským obchodním soudem v Ústí nad. Prodejce plastových materiálů. Smržovka , Jablonec Nad Nisou, Czech Republic.


Specializace na polykarbonátové desky, tyče a profily pro stavebnictví, protihlukové. Našich technologií umí realizovat Vaše představy. Stáhnout seznam manažerů. Zobrazit tuto informaci.


Titanmultiplast s r o jablonecká smržovka

Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Postupně jsme ve Smržovce (Liberecký kraj) vybudovali moderní PLASTCENTRUM s do. Celkem historických nabídek je přístupných po přihlášení.


Vyhledávejte podnikatelské příležitosti, firemní prezentace podle regionů působení, ověřené firmy a živnostníci, automatická kontrola nespolehlivých plátců DPH. Dodávky polykarbonátových dutink. AKT plastikářská technologie Čechy, spol. Zpracováváme plasty, díly. Lehčené PVC desky Naše firma dodávám lehčené PVC desky, které se využívají pro výrobu reklamních tabulí, stojanů a velkoplošné reklamy.


Titan - Multiplast , s. Nabízíme plastové materiály pro celou řadu použití včetně dopravy zdarma! Je také dodavatel a zpracovatel plastů pro stavebnictví, průmysl, strojírenství a reklamu, design. Kromě České republiky působí i na Slovensku. Celkový roční obrat dosahuje 4mil Kč, s více než 1zaměstnanci. V oblasti stavebnictví se specializuje na průmyslové zasklívání.


Kontaktní osoby: Lenka Martinovsk á. Popis produktu: Dutinkový polykarbonát je odolný materiál s nízkou hmotností a vynikajícími tepelně izolačními vlastnostmi. Poradíme Vám s výběrem správného typu pro Vaši aplikaci, dutinkový polykarbonát nařežeme a zdarma dovezeme. Počet zaměstnanců: - zaměstnanců Statistická klasifikace činností. Predaj stavebného materiálu, plastových, kovových polotovarov, nepriestrelného skla, plexiskla. PVC dosky Naša firma dodávam ľahčené PVC dosky, ktoré sa využívajú pri výrobe reklamných tabúľ, stojanov a veľkoplošné reklamy.


Vedoucí podnikové prodejny. Požadujeme: Výpis z rejstříku trestů, spolehlivost, pečlivost, samostatnost. Dobrou komunikaci se zákazníky prodejny. Orientaci ve stavebních nebo technických výkresech.


Schopnost práce na PC, manuální zručnost. Alexa traffic rankings. Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Titanmultiplast s r o jablonecká smržovka

Celkem volných míst v regionu Jablonec nad Nisou. Accounting Specialist Zyxel, Your Networking Ally. Hlavní město Praha, Česká republika. Customer Service Executive International SOS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.