úterý 4. června 2019

Instalatérství praha

Instalatérství Praha nabízí kompletní servis. Nabízíme vám odborné instalatérské práce za rozumné ceny. Chtěli byste vědět více? Provádíme veškeré instalatérské práce – montáže, opravy, rekonstrukce. Jste z Prahy či okolí a řešíte přestavbu koupelny a sháníte instalatérství , které provádí drobné opravy i rekonstrukce rozvodů instalace vody?


Ať už řešíte opravu stávajících rozvodů vody, plynu či realizaci nových rozvodů vody, kanalizace či ústředního vytápění, neváhejte se na nás obrátit. Nonstop služba voda, topení, plyn a odpady. Vše za příznivé ceny. Montáž, rekonstrukce a opravy rozvodů vody, výměny vodoměrů. Prodej instalatérských potřeb v Praze a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Aquatopshop. BAUHAUS, Frydl servis s. Prodejci v instalatérské prodejně jsou zároveň instalatéři a topenáři s dlouholetou praxí, takže Vám v oboru voda, plyn, topení bez problémů poradí. Pak je zde pro Vás Petr Josífko - instalatér z Praha - Hostivaře! Za více než let jsme provedli stovky prací v panelákových a rodinných domech.


Působíme na trhu již 30let a sídlíme v Praze. Naši instalatéři zajišťuje komplexní instalatérské práce, ať již se jedná o opravu tekoucího kohoutku či složité instalatérské práce, jako jsou rozvody vody či rekonstrukce koupelny. Profesionální práce v oboru VODY, TOPENÍ a PLYNU v Praze. Naše firma Vám nabízí profesionální instalatéry, topenáře a plynaře včetně havarijní pohotovosti! Potřebujete nutně služby topenáře nebo plynaře v Praze?


Hledáte šikovné instalatéry? Využijte naší nabídky. Naši topenáři vám opraví jakýkoliv problém s topením a poradí jak dalším problémům předejít. Plynaři Praha vám vyhoví od projektu až po montáž a pokládku potrubí.


Jsme tu, abychom pro Vás zařídili vše, co se vody, topení, plynu a odpadů týká. Naše firma se zabývá maloobchodem i velkoobchodem s instalatérskými potřebami. V případě havárie je možný (po telefonické dohodě) nákup zboží i mimo pracovní dobu. Náš instalatér Praha je Vám vždy k dispozici rychle, levně a kvalitně. Od běžných oprav po kompletní realizace a havárie Mimo běžných oprav a řešení havárií, provádíme.


REFERENČNÍ PRÁCE KONTAKT. Vážení zákazníci, vítejte na webových stránkách naší firmy, zabývající se nejen instalatérskými službami. Za dobu naší činnosti jsme nasbírali mnoho zkušeností, které zaručují naši profesionalitu.


Instalatérství praha

Non-stop instalatérství a topenářství. Víme, jak na vodu, topení i plyn. Obrátit se na nás můžete s jakýmkoliv požadavkem.


Ondřej Sluka – čištění kanalizace Praha Zavolejte naše non-stop instalatérství. Jsme instalatérství , topenářství a plynařství v jednom. Dále provádíme strojní čištění kanalizace, opravy potrubí i připojování jímek a septiků.


Instalatérství praha

Zajistíme kamerové průzkumy kanalizace. Zajišťujeme non-stop havarijní servis. Sháníte někoho, kdo Vám rychle a precizně namontuje rozvody topení či vody? Provozujeme havarijní službu - tel.


Truhlář Praha Lukáš Červenka - truhlářství. Vyrábíme a montujeme vestavěné skříně, kuchyně a nábytek z masivního dřeva, dýhy nebo lamina. Němec, intalatérství topenářství, instalatérství ČR, instalaterství na Vysočině, voda, topení, plyn, instalatérství Jihlava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.