čtvrtek 20. června 2019

Jahodárna dražice

Jahodárna Dražice Samcovi. Samosběr jahod Jihočeský kraj. Bez objednání nebude do. Vesce, část Mokrá Soběslav Tel. Vážení zákazníci, letošní samosběry jahod byly definitivně ukončeny.


Jak samosběr probíhá? Písecká 12 Radomyšl, Tel. Hvožďány u Bechyně Bechyně Tel. Obec Dražice patří k obcím střední velikosti poskytující svým obyvatelům základní zázemí. Nachází se zde mateřská a základní škola, která poskytuje základní vzdělání žáků 1. Dominantou obce je kulturní dům, v jehož prostorách se nachází sál pro kulturní akce, restaurace, obchod s potravinami a smíšeným zbožím a knihovna.


Sladké a červené jahody dozrávají, se začátkem června přichází čas samosběru. Nejlevnější jahůdky seženete za korun kilo, většinou se ale dostanete k ceně kolem korun. Což je pořád polovina ceny, kterou zaplatíte ve stánku nebo obchodě! Tyto webové stránky využívají k analýze návštěvnosti soubory cookies.


Jahodárna dražice

Pokud váš internetový prohlížeč má v nastavení cookies povoleny, je nezbytný váš souhlas s použitím této technologie. Největší seznam samosběrů jahod na internetu. Také malin, ostružin a jiného ovoce a zeleniny.


Zjistěte, kam se vydáte:-). Ovocnářství v Dražicích. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Zahradnictví Spomyšl, EKOFRUKT Slaný, Sady Klášterec nad Ohří, spol. Dále prodáváme okrasné rostliny a květiny, sadby a plody jahodníku a maliníku, okurky - hrubonosné nakládačky, ovocné stromky a keře.


Jahodárna dražice

Naplánovat trasu Trasa. Každý rok v červnu si u nás za výhodnou cenu můžete jahody sami nasbírat. Vzhledem k velkému zájmu o samosběr jahod sledujte novinky na našich stránkách ať nepropásněte termín sběru. Natrhat si u nás můžete odrůdy Dukát , Elkat, Induka, Karmen a Prima.


Celkové náklady na síť a hovornu činily 27. Kč, z čehož stát uhradil a zbývajících = 6. Kč zaplatily obce Dražice 3. Alexa traffic rankings. The site was founded years ago.


USD in advertisement revenue per year. If the site was up for sale, it would be worth approximately $USD. Kromě produkce jahod se zabýváme ještě pěstováním obilnin a chovem skotu.


ZEAS LYSICE-ZEMĚDĚLSTVÍ, ROSTLINNÁ A ŽIVOČIŠNÁ VÝROBA - Družstevní 6 Lysiceweb. V rostlinné výrobě je nosným programem výroba obilovin pro potravinářské účely, produkce osiv a krmné obilí, dále řepka, sója, cukrovka a krmné plodiny. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Zámečnictví – opravy, výroba a svařování různých předmětů kovových i plastových.


Lesnictví – těžba dřeva, prořezy porostů, čištění náletů a travnatých ploch, sázení stromků a postřiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.