čtvrtek 27. června 2019

Jak se pouziva bidet

Jak se pouziva bidet

Nasedněte si na oddělený bidet. U většiny oddělených bidetů si můžete vybrat, zda budete sedět směrem ke kohoutku, nebo zády k němu. Většinou je jednodušší sednout si směrem ke kohoutku, abyste mohli snadno ovládat teplotu a proud vody.


Díky tomu uvidíte, jak voda teče, takže se umyjete snáze. Bidet můžete použít jak pro muže, tak pro ženy. Předpokládá se , že toto zařízení je určeno pouze pro poctivý sex. Ale jeho pohodlí je vhodný pro širší publikum.


Pravidla pro používání bidetu jsou jednoduchá a základní. Mohou být zvládnuty všemi. Rukou omyjeme pod proudem vody své pozadí, osušíme a je to.


Jak se používá bidet ? Bidet , bidetové sedátko či spršku používá jen málokdo. Umýt si ruce po použití záchodu je běžné. Bidet chybí jak na většině soukromých toalet,. Našli jsme tuhle fotku: a váháme.


Zařízení zjednodušuje postup mytí, pomáhá udržovat osobní hygienu. Je důležité, aby lidé se zdravotním postižením, stejně jako starší uživatelé, byli mnohem snazší a pohodlnější používat bidet než toaletní papír. Sednes si tam jako na zachod a umejes si frndu a zadek, to poznal od pohledu i Majkl Dundee :lol: mimochodem bez bidetove sprsky si. Anonymní píše: Nedovedu si představit, jak se v podřepu holím nad bidetem… no já se neholím v podřepu, já se právě otáčím směrem k té baterii, nožky do široka roztažené a na bidetu sedím (protože je to náš domácí bidet , tak ho mám čistý a nemám problém si na něj sednout) To je ale fakt na to, abych si oholila kačku, třísla normálka ve sprše, to bych se.


Pokud vezmete v úvahu Evropu, pak je bidet oblíbený a nevyhnutelný ve vaší koupelně. V Rusku tento předmět nezískal. Máte hemeroidy, jste líní utírat si zadek, nechcete platit za toaletní papír, nechcete mít zadek odřený? Dec Někdo zřejmě projektantovi poradil, že bidet je fajn, ale už mu neporadil, jak se má používat. Po návratu jsem bidetovou spršku začal sháněl, ale ouvej.


Nevím, jak je tomu v dalších rozvojových zemích, mnoho jsem jich. Oct Ten se ovšem vzhledem k menšímu prostoru půdního koutu nevešel tak, aby jej šlo pohodlně používat. Manželé proto zvolili bidetovou spršku. Nevíte, kde bych sehnala takový ten klasický bidet se spodní sprškou? Podobnou otázku kladla nedávno na magazínu Žena-in.


Odpověď ji zřejmě nepotěší. Tyto výrobky odporovaly hygienickým normám, a proto už je nekoupíte. Přesto bidetů v našich domácnostech přibývá.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Používáte doma někdo bidet ? Stejně svěže budete mít v ústech při používání ústní sprchy. Díky ní jsou zuby po minutě a půl tak perfektně čisté, že toho.


Jak se pouziva bidet

The purpose of the bidet is to help clean off after toilet use. You can use the bidet in conjunction with toilet paper, or you can use the bidet on its own. Some people believe that using a bidet.


Přitom nejde jen o hygienu, ale doslova o zdraví. Je vedle wc, tzn az dokonam velkou potrebu (dosadte si treba prujem), tak svlecena prelezu vedle, pustim vodu a rukou? Ptz asi ma clovek mokry cely pozadi, ne? Není nejmenší důvod stydět se jít se zácpou k lékaři.


Jak se pouziva bidet

Nejčastěji se vyšetřuje oblast břicha pohmatem, mělo by dojít i na vyšetření konečníku. Nemějte starost, v ordinaci toho již viděli tolik, že opravdu není. Existuje nějaký fígl, jak vykonat svoji potřebu a nepostříkat si zadek? Mám ještě jednu dodatečnou otázku: Svěřili byste řemeslníkovi, který vám takovou mísu namontoval, rekonstrukci bytového jádra?


Doplňuji: Položit tam ubrousek nebo kus toaletního papíru, to mne napadlo hned. Jedná se o standardní kombi wc s bidetovou tryskou zabudovanou přímo v límci keramické mísy,. SOLUZIONE WC závěsné 35x55cm s bidetovou sprškou , bílá Zobrazit větší. Sedátko není součástí WC, vhodný typ.


Bidetová sprška je plastová s nastavitelnou trysku. V zadní části horního okraje WC mísy je instalována nastavitelná. Mokrá očista bidetovou tryskou neboli. Pračky jsou neuvěřitelně pohodlné domácí přístroje a velice jednoduše se používají, ale může chvíli trvat, než si zvyknete.


Pokud jste právě dostali svou první, nebo přecházíte k tomu, že si budete poprvé prát sami, nič.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.