středa 26. června 2019

Jimky na destovou vodu

Jimky na destovou vodu

Nádrž na dešťovou vodu. Naše jímky se díky kvalitním materiálům využívají jako nádrže na dešťovou vodu. Tyto zásobníky vody můžete následně využít pro zavlažování zahrady, praní, splachování WC a mytí aut. Díky akumulaci dešťové vody můžete mít značné úspory.


Jímky na dešťovou vodu - retenční nádrže. Levné, poctivé jímky na vodu , a příslušenství. Opatření proti koronaviru se naší firmy zatím nedotýkají, zatím vyrábíme i rozvážíme. Kvůli ochraně zákazníků, bude mít řidič, při kontaktu s Vámi, roušku a rukavice. Připravte si prosím přesný obnos.


Dodáváme zboží i při současné situaci ohledně karantény. Naše firma prodává samonosné plastové nádrže na dešťovou vodu , retenční nádrže, jímky, dvoukomorové a tříkomorové septiky, okrasné sudy, vodoměrné šachty, tlakovou kanalizaci a další produkty určené pro hospodaření s dešťovou a odpadní vodou. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní. Eshop s kvalitními výrobky na zpracování a využívání dešťové vody na Vašem pozemku.


Podzemní akumulační nádrže, čerpací technika, vsakovací moduly, filtrace a příslušenství. Plastové jímky na dešťovou vodu z kvalitních materiálů od firmy ITMS PLAST za výhodné ceny! Vyberte si plastovou jímku na užitkovou vodu ještě dnes! Doprava po celé České republice, montáž zdarma. Jímku jsem betonoval sám a použil jsem šalovací tvárnice 20cm.


Zdaleka však nejde jen o hospodaření s vodou. Zachycení vody z pozemku může zabránit jeho podmáčení. Ne každé podloží je schopno bezproblémově vsakovat vodu – hlavně jílovitá podloží. Kromě velkého množství nádrží na dešťovou vodu Vám také nabízíme jednoduché a intuitivní nastavení internetového obchodu.


V našem eshopu najdete řadu různých velikostí nádrží nebo kompletní sestavy vhodné na využívání dešťové vody. Plastové samonosné jímky z primárního polypropylenu - prvoplastu bez příměsi recyklátu. Při výběru jímky na dešťovou vodu je potřeba přihlédnout k velikosti střechy (orientační tabulku naleznete na hlavní stránce o nádržích), úhrnu srážek ve Vaší lokalitě, ploše zahrady a případně počtu osob v domácnosti při využití v domě. Velmi hrubým orientačním odhadem lze říci, že na každých 1metrů čtverečních zahrady je potřeba akumulační.


Kvalitní německé plastové jímky, plastové žumpy, plastové septiky a nádrže na dešťovou vodu. Výhodné sestavy na využití dešťové vody. Dotace na nádrže na dešťovou vodu - program dešťovka Státní fond životního prostředí zveřejnil již první informace k připravovanému dotačnímu programu pro občany, který je zaměřený na podporu efektivního a udržitelného hospodaření s vodou v domácnostech. Cílem tohoto programu je motivovat vlastníky a stavebníky obytných domů k udržitelnému a efektivnímu. Jímky rozlišujeme na tři základní typy: samonosná jímka, dvouplášťová jímka a jímka k obetonování.


Námi nabízené retenční nádrže (nádrže na dešťovou vodu ) vyrábíme ve všech možných provedeních dle přání zákazníka. K nádržím na deštovou vodu nabízíme také bohaté příslušenství, jako jsou sběrače dešťové vody, kohouty a výpustné ventily, hadice na propojení apod. Dešťová voda je vhodná především na toalety, úkli praní, údržbu zeleně atd. Dešťovou vodou je možné uspořit až nákladů na pitnou vodu.


Podle velikosti a charakteru objektu je možné pro akumulaci dešťové vody využívat různé typy zařízení. Zatímco pro rodinné domy jsou vhodné monolitické plastové nádrže, pro větší objekty lze řešit akumulační. Plastová jímka na dešťovou vodu je nádrž na vodu s přepadovým potrubím sloužící k akumulaci a odčerpání dešťové vody. Samonosné, dvoupláštové, k obetonování.


Jimky na destovou vodu

Náš e-shop prodává kvalitní plastové samonosné jímky, žumpy a nádrže na dešťovou vodu. Nabízíme kompletní sestavy na sběr a využití dešťové vody. Sestavy jsou navrženy tak, že už zákazník nemusí nic dokupovat. Sestavy na využití dešťové vody máme buď na zálivku zahrady a mytí vozu nebo na splachování a praní.


Na veškeré samonosné jímky a nádrže na. Vystrojení jímky na dešťovou vodu s výkonnějším čerpadlem 4. Pochozí poklop do 2Kg je součástí dodávky. Kvalitní plastová samonosná nádrž na sběr a využití dešťové vody.


Jak zvolit objem nádrže na dešťovou vodu. Abyste měli z dešťové vody co největší užitek, je důležité správně zvolit objem nádrže. Zodpovědět byste si měli otázku, na co vše budete vodu využívat, zda to bude na zalévání zahrady. K jímce na dešťovou vodu je možné také doobjednat čerpadlo - s výběrem čerpadla vám rádi pomůžeme.


Konstrukční řešení jímky Plastová jímka (žumpa) je konstrukčně řešena jako uzavřená plastová nádoba s nátokovým potrubím a vstupním otvorem (komínkem) o průměru cm. Specifikace nátoku a výšky revizního komínku záleží vždy na klientovi. Naše odolné produkty využijete nejen na zahradě jako nádrže na dešťovou či pitnou vodu.


Plastové nádrže na kapaliny různých druhů a velikostí najdete na ABSTORE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.