úterý 11. června 2019

Koupelny ravak praha

Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu. Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. Tiskové zprávy - RAVAK a. Reklamace výrobků RAVAK - RAVAK a. Náhradní díly k výrobkům RAVAK - RAVAK a. Nákupní košík - RAVAK a.

S výrobky RAVAK bude Vaše koupelna sladěná do posledního detailu, neboť RAVAK nabízí hned několik koupelnových konceptů. Mezi nejžádanější patří např. Chrome, koncept 10°, koncept Classic, koncept Rosa a další nebo koncept BeHappy II i pro ty nejmenší koupelny. Připravit si horkou lázeň v příjemné stylové koupelně můžete díky SIKO i vy.


Vyberete si vše, co pro svojí vysněnou koupelnu budete potřebovat. Základem každé koupelny jsou obklady a dlažba, které jsou významným designovým prvkem. Head Office: RAVAK a. Estetika těchto toalet je promyšlena tak, aby navazovala na široký koupelnový koncept RAVAK Chrome zahrnující veškeré vybavení pro koupelnu.

Díky zavěšení na stěnu usnadňuje WC Uni Chrome RimOff úklid na podlaze koupelny či toaletní místnosti. Místa montáže jsou na míse skrytá tak, aby nerušila její čistý a. Kompletní sortiment pro instalace a rozvody vody a topení. Vlastní skladové prostory.


Rozsáhlé zkušenosti s vynikajícími výsledky. Spolupracujeme s předními českými a evropskými dodavateli. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat p. Koupelny Ptáček, děláme koupelny , ve kterých se žije.


Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Největší galerie koupelen v ČR. Jednak navazuje vzdáleně na slavný vršovický Eden, který se táhl až k dnešnímu fotbalovému stadionu Slavie, ale navazujeme trochu i na ten prvotní ráj, který skýtal svým uživatelům mnohou slast. Zkuste plánování i on-line konzultace z pohodlí domova. Sjednejte si on-line schůzku se svým SIKO konzultantem nebo nakupte v eshopu.


RAVAK konfigurátor ŘEŠENÍ NA MÍRU pro atypické rozměry. Adresa prodejny: Petr Diviš s. V DOMEO KOUPELNY Vám rádi pomůžeme vybrat obklady, dlažbu, vodovodní baterie, koupelnový nábytek, doplňky.

Pomůžeme s výběrem vhodné vany. Víme, že sanitární keramika jsou záchody, umyvadla, umývátka, bidety, ale i pisoáry. Jsme specialisté na sprchové kouty SanSwiss. Rádi Vám zpracujeme grafické návrhy, vizualizace koupelny.


Naší doménou jsou i realizace. Ravak bez setu, chrom Kód. Výrobce sprchových koutů a akrylátových van. Sprchové kouty a vaničky, akrylátové vany, hydromasážní vany a systémy, koupelnové radiátory.


Rekonstrukce, přestavby - ekatalog. Prodám starší velmi zachovalou akrylátovou vanu po rekonstrukci koupelny. Praha -zápa Středočeský kraj. Nabízíme vany, baterie, koupelnový nábytek.


Vše za příznivé ceny. Obklady nejen do koupelny. Různé formáty, barevné odstíny, povrchy, mozaiky i dekorace. Made with FlippingBook. RAVAK - sada pro uchycení čelního panelu u van GENTIANA,NEWDAY-panelkit -2 7Kč s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.