pátek 14. června 2019

Rako katalog

Rako katalog

Pro správnou funkci webových stránek musíte mít povolený JavaScript. Rako lighting controls lead the way in providing state of the art digital dimming technology. Their innovative solutions meet the needs of a diverse range of applications by offering lighting systems that are simple to use, creative, easily installed and cost effective.


Každá rekonštrukcia alebo stavba začína výberom keramických materiálov. RAKO Magazín - Rady a tipy. Zaujímavé premeny, rady, tipy a návody sa Vám môžu hodiť. Newsletter a akcie do Vášho e-mailu nepovinné.


Jediný výrobce keramických obkladů a dlažeb v ČR a SR. Obklady a dlažba, zariadenie kúpeľne. Na keramický obklad a dlažby sme jedným z najväčších distribútorov v SR. Fasádne systémy, zateplenie a obklady fasád.


Rako katalog

Zde Vám nabízíme k nahlédnutí originální katalogy výrobce obkladů a dlažeb Rako. Městská knihovna Rakovník připomíná letošní 150. Karla Buriana životopisnou výstavou v Roubence Lechnýřovně a také aktuálním vydáním Turistických novin s rozsáhlým průvodcem po Burianových rakovnických stopách.


E-SHOP KupelneSK - kúpeľňa a rekonštrukcia bytového jadra - sanita do kúpeľne - predaj interiérové dvere, obklady a dlažby, vodovodné batérie, sprchové kúty-vaničky-žľaby, hydromasážne vane, kúpeľňový nábytok, radiátory rebríkové elektrické panelové, plávajúce podlahy - predaj cez internet s odborným poradenstvom. Elektricky radiator interierove dvere masonite. Kompletní nabídka obkladů a dlažeb. Série: WHITE, COLORONE Rozměr: x cm.


Doporučujeme stáhnout katalog Rako inspirace. Dodejte své koupelně, kuchyni, terase i balkónu šmrnc s novými obklady či dlažbou. Katalog produktů nabízí mnoho úžasných obkladů, dlažeb a sanitární keramiky s doplňky.


Vyberte si to nejlepší pro vaši. SIKO je najväčším odberateľom spoločnosti RAKO. Design velkoformátových dlaždic Pietra je založený na jednoduchosti a jedinečnosti přírodního materiálu. Autentičnost exkluzivní imitace pískovcového povrchu výrazně podporují zemité příjemné odstíny tmavě, světle hnědé a šedé barvy. Zastavte se pro katalog nebo si jej zdarma stáhněte.


Využijte náš nákupní seznam v online katalogu k nezávazné poptávce a kalkulaci zboží. RAVAK nabízí ucelená řešení pro moderní koupelny. Vybírejte vany, umyvadla a koupelnové doplňky z designových konceptů předních návrhářů, inspirujte se.


Nedenfor ses det samlede farveprog. Chcete, aby vaše podlaha vypadala jako čerstvě navoskované dřevo? Pak je pro vás živá dlažba Cypress jako stvořená. Dlažba v imitaci dřeva od italského výrobce ABK.


Séria Boa predstavuje v kúpeľni luxusné prevedenie mramoru. Produkt patrí do kategórií: Kúpeľne Kuchyne. Poskytuje několik kombinací obkládaček a dekorací, které spolu perfektně harmonizují. MK Centrum české keramiky - obklady a dlažby RAKO.


Náš katalog aktuálně obsahuje výrobků firmy RAKO. Katalog si můžete prohlížet šipkami klávesnice (levá a pravá), či klikáním myší na levý či pravý roh stránky, nebo navigací pod aktuální stránkou katalogu. Objevte styly a barevné kombinace, které svět koupelen nabízí. Načerpejte v našem katalogu inspiraci.


Rako katalog

Od obkladů po baterie, tady je vše na jednom místě. Textile je zhmotněním tradičního pojetí koupelny, ale i přesto dokáže koupelna oblečená do jemného květinového dekoru udržet krok s moderními trendy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.