pátek 2. srpna 2019

Jímky žumpy septiky

Pokud hledáte plastové jímky , bazény, žumpy , septiky , nádoby, vodoměrné šachty! Potom jste našli tu správnou adresu! Můžete vybírat z naší široké nabídky plastových bazénů, plastových jímek (žump, septiků) a akumulačních jímek. Pokud nenajdete výrobek podle vašich představ (jímku, Bazén atd.), tak nás prosím kontaktujte.


Rádi s vámi váš požadavek na. Jímky, žumpy, septiky : Znáte nejdůležitější zákony? Pokud domovní odpad odvádíte do žumpy nebo septiku, měli byste detailně znát zákony, které se jich týkají. Přečtěte si náš článek a budete mít v. Doprava po celé České republice, montáž zdarma.


Osazení betonové jímky. Betonové jímky , žumpy a septiky. Naše jímky nejsou z Polska! Rychlé zpracování objednávky. Vaši objednávku, včetně přepravy a montáže, dokážeme zajistit během - dnů od objednání.


Jímky žumpy septiky

Je jich však možné použít i jako zádržné nádrže dešťové vody, nebo jako sklepy. V případě potřeby většího objemu lze žumpy. Dodávané jímky , septiky a žumpy využijete všude tam, kde potřebujete zajistit likvidaci splaškových, odpadních vod (např. z rodinných domů, chat, atd.), technologických odpadních vod (z výroby) nebo zadržet čisté, dešťové vody k dalšímu, alternativnímu využití.


Poctivé, plastové jímky (žumpy, septiky ). Vyrábíme z polypropylenu (plastu) BEZ PODÍLU RECYKLÁTU, to nám pomáhá u vlastností jímky. Nemůže se tak stát, že má plastová jímka nějaké slabé místo, kvůli rozdílnému složení matriálu. To se u plastové jímky projeví zpravidla až po několika letech. Všechny naše jímky mají ochranu před UV zářením, to je. Jedná se především o vysoce kvalitní, levné plastové jímky , které jsou určeny pro použití jako: septiky , žumpy , akumulační jímky , jímky na deštovou vodu, čerpací jímky a vodoměrné šachty, ale také domovní čističky odpadních vod nebo filtry na dočištění odpadních vod.


Jímky žumpy septiky

Jako materiál pro jímky , žumpy a septiky používáme výhradně polypropylen, který je známý svou odolností, houževnatostí a nízkou váhou výrobků. Vedle jímek jsou také Žumpy , které slouží pouze k zachycení a akumulaci odpadní vody z domu tj. Jímky jsou charakterické pro místa, kde není možné kanalizací odvádět odpadní vodu nebo kde ji nelze z ekonomických nebo chemických důvodů čistit. Nabízíme nejvyšší kvalitu výrobků. Plastové jímky pro odpadní a splaškové vody Septiky Plastové jímky pro předčištění odpadních vod.


Tím že jsou plastové žumpy čili jímky citlivější na spodní vodu, zemní tlak, průjezd vozidel jsou železobetonové žumpy jejich vhodnou náhradou. Netřeba pod nimi dělat základovou desku, nemusí se obezdít a zalévat betonem. Tím pádem se zvýší náklady a konečná cena plastové žumpy se vyrovná ceně za naše železobetonové nádrže.


Přístup do jímky je umožněn průlezem o průměru a výšce cm. Jímky a septiky vyrábíme z polypropylénu (PP) tloušťky a mm, který je vyhovujícím materiálem pro stavbu těchto aplikací. Vlastnosti desek z PP jsou houževnatost, tvarová stálost, netříštivost, snadná opracovatelnost a svařitelnost. Použitý materiál odpovídá ČSN a je certifikován.


JÍMKY , SEPTIKY , ŽUMPY. Vítáme Vás na stránkách septik-septik. Našimi hlavními produkty jsou jímky , septiky , vodoměrné šachty, pískové filtry a nově i lapoly a přečerpávací jímky - stanice.


Jímky žumpy septiky

Všetky sklolaminátové nádrže sa usadzujú na pieskové lóže, bez betonáže. Spoločnosť Regenwasser s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.