pondělí 5. srpna 2019

Jimky zumpy septiky

Jimky zumpy septiky

Přístup do jímky je umožněn průlezem o průměru a výšce cm. Jímky a septiky vyrábíme z polypropylénu (PP) tloušťky a mm, který je vyhovujícím materiálem pro stavbu těchto aplikací. Vlastnosti desek z PP jsou houževnatost, tvarová stálost, netříštivost, snadná opracovatelnost a svařitelnost. Použitý materiál odpovídá ČSN a je certifikován.


Jímky, žumpy, septiky : Znáte nejdůležitější zákony? Pokud domovní odpad odvádíte do žumpy nebo septiku, měli byste detailně znát zákony, které se jich týkají. Přečtěte si náš článek a budete mít v. Doprava po celé České republice, montáž zdarma. Jako materiál pro jímky, žumpy a septiky používáme výhradně polypropylen, který je známý svou odolností, houževnatostí a nízkou váhou výrobků. Vyrábíme plastové nádrže, žumpy, septiky , bazény, čov, jímky a atypické nádrže s dlouholetou tradicí a kvalitou.


BAZENY- JIMKY - SEPTIKY. CZ MONIKA ŠPIČÁKOVÁ s. Sídlo: Rynk 1Kostelec na Hané cca 18Km od Olomouce 6km od Prostějova. Provozovatel Webu: Monika. Jsme tradiční český výrobce septiků, ČOV - čističek odpadních vo jímek, plastových žump a zemních filtrů.


Levné plastové jímky, septiky , čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky, filtry pro dočištní vody. Ověřené informace o firmách z oboru Jímky, septiky , žumpy, nádrže, šachty v okrese Česká Lípa a okolí. Betonové jímky - nádrže na dešťovou nebo odpadní vodu. Plastové jímky, septiky a žumpy, jímky na dešťovou vodu.


Likvidujte odpadní vodu, buďte šetrní k naší přírodě! Prvá komora je tak zvaná komora vyhnívající, druhá komora čistí hrubé nečistoty a do třetí komory odchází pouze ta špinavá tekutina. Septiky vyrábíme několika komorové.


Jimky zumpy septiky

To znamená, že vše hrubé a hustá hmota zůstane v prvých dvou komorách. Kal je možné vyvézt kdykoliv dle potřeby. Naše jimky , septiky a žumpy jsou dobrým řešením. PP dosiek, ktoré sú rezané na mieru a následne zvárané najmodernejšími ručnými a CNC zváračkami.


Rádi s vámi vaši představu zkonzultujeme, navrhneme řešení a zrealizujeme. Trojkomorové septiky slúži na odstránenie biologického a mechanického znečistenia odpadových splaškových vôd z rodinných domov, rekreačných objektov, menších prevádzok, horských chát, penziónov, atď. S možnosťou dočistenie odpadovej vody v druhom stupni čistenia napr. Vyrobené metódou rotačného formovania Polyetylénu PE-HD. Ukladá sa len na zhutnené lôžko a následne sa vykoná obsyp pieskom alebo štrkom jemnej zrnitosti.


Jimky zumpy septiky

Nádrž je bez spojov a zvarov. Vyrábíme a montujeme betonové jímky, septiky , žumpy a retenční nádrže. Získejte cenové nabídky zdarma.


Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. JÍMKY - ŽUMPY, PLAST - OBCHOD. Bezkonkurenční ceny a lákavá cenová nabídka. Vyberte si plastovou jímku hned! Jímky lze využít jako klasické žumpy či septiky k zachytávání odpadních a splaškových vod.


Bližší popis včetně technických parametrů, rozměrů a cen naleznete v sekci jímky - ceník. Tento blog se zabývá možnostmi zpracování odpadních vod z rodinných domů, které chtějí použít žumpu nebo septik, ale neví jaký optimální zvolit. Jímky, septiky a žumpy se nesmí osadit do míst se zvýšenou hladinou spodní vody, na to je třeba dát si pozor. Tuto spodní vodu je důležité odvést od jímky drenáží nebo zvolit jiný tvar jímky.


Pokud bude plastová jímka poškozena mechanicky při manipulaci s ní, nebo instalaci této jímky, nebudete moci následně uplatnit reklamaci na kvalitu svárů a tvar jímky. Zásady ochrany a zpracování osobních údajů Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH. Ceny platí pouze pro realizace na území ČR Kontaktujte nás na tel. Prodáváme kvalitní německé plastové samonosné jímky, žumpy, septiky a nádoby na vodu. Výhodné sestavy na využití dešťové vody.


Záruka let, doprava zdarma. Kvalitné nemecké nádrže a septiky. Nájdete na našom webe nemecke- zumpy. Na nádrže a septiky poskytujeme záruku rokov.


Marcova zľava vo výške - Akčná ponuka platí na všetky naše produkty, doprava v rámc. Sklolaminátové žumpy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.