pondělí 5. srpna 2019

Jimky zumpy

Jimky zumpy

Nabízíme samonosné betonové nádrže vhodné na žumpy, jímky, septiky nebo jako nádrže na dešťovou vodu. Plastové bazény Plastové bazény za nejnižší ceny na trhu. Doprava v rámci celé České republiky. Vícekomorový systém spočívá ve spojení jednokomorových nádrží, takže můžeme získat neomezenou kapacitu systému. Vícekomorové jímky se oceňuje individuálně v závislosti na kapacitě celého systému.


Jsme tradiční český výrobce septiků, ČOV - čističek odpadních vo jímek, plastových žump a zemních filtrů. Bezkonkurenční ceny a lákavá cenová nabídka. Vyberte si plastovou jímku hned! Radíme Vám jak na to Snadno, rychle, levně, ale vždy kvalitně a ekologicky.


Takto bychom mohli ve stručnosti charakterizovat náš projekt levnejimky. Vážení obchodní přátelé a zákazníci, v návaznosti na vyhlášení stavu nouze vládou České Republiky ze dne 12. COVID-dočasně rušíme možnost osobní návštěvy ve všech střediscích od pondělí 16. Naše firma vyrábí i celoplastové kruhové a oválné bazény ze speciálního kopolymeru polypropylenu o tloušťce mm.


Bazény nabízíme v rozličných velikostech a tvarech podle přání zákazníka. Jako materiál pro jímky, žumpy a septiky používáme výhradně polypropylen, který je známý svou odolností, houževnatostí a nízkou váhou výrobků. Usazení bez betonáže s dopravou zdarma. BAZENY- JIMKY -SEPTIKY. CZ MONIKA ŠPIČÁKOVÁ s. Sídlo: Rynk 1Kostelec na Hané cca 18Km od Olomouce 6km od Prostějova.


Provozovatel Webu: Monika. Osazení betonové jímky. Spolehlivý a pevný spoj mezi betonovou nádrží, betonovou deskou a komínkem je zajištěn odolným flexi lepidlem, které časem nepopraská a zajistí dlouhotrvající voděodolnost žumpy. Likvidujte odpadní vodu, buďte šetrní k naší přírodě! Septik je vícekomorová nádrž, určená pro první stupeň čištění.


Jimky zumpy

Jímka se využívá jako nádrž na dešťovou, pitnou, nebo splaškovou vodu. Betonovou jímku můžete ihned. TRIALSTAV Plzeň - betonové jímky a nádrže na dešťovou vodu, žumpy a septiky. Naše jímky Vám dodáme včetně dopravy a montáže.


Výhodná sestava 3vje složená z nádrže na dešťovou vodu, čerpadla včetně příslušenství a filtrace před nádrž. Vyrábíme a dodáváme certifikované betonové jímky a septiky. Pouze si napojíte zahradní hadici na coulový závit a můžete vodu z nádrže začít čerpat.


Dle požadavků zákazníka sestavíme nádrž od maloobjemových 4maž po velkoobjemové jímky. Nádrž sa využíva ako nádrž na dažďovú, pitnú, alebo splaškovú vodu. Pořiďte si jímku nebo žumpu pro chatu či chalupu od českého dodavatele Ekocis. Naše jimky , septiky a žumpy jsou dobrým řešením.


Zajistíme vlastní dopravu a poskytneme poradenství s výběrem vhodného místa pro uložení. Certifikované betónové žumpy. Sme výrobca betónových žúmp.


Jimky zumpy

Naše žumpy sú použitelných ako betónová žumpa, septik, nádrž na dažďovú vodu, zberná nádrž a iné. Rozhodnúť sa pre nás je dobrá voľba! Vyrábame rôzne produkty iba z prvotriedneho plastu, kvalitné bazény, nádrže na vodu, vodomerné, kanalizačné a prečerpávacie šachty, žumpy ale i rôzne atypické výrobky.


Kvalitné plastové nádrže a žumpy. Všetky nádrže a žumpy sú vyrábané z 1. K výrobe používame CNC stroje a ručnej zváračky len od renovovaných výrobcov. Nabízíme vysoce kvalitní polyethylenové samonosné nádrže ( jímky, septiky, žumpy ) vyráběné rotačním tvářením plastů HDPE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.