čtvrtek 1. srpna 2019

Kabelové žlaby plechové

Funkční perforace žlabů a tvarových prvků zlepšuje chlazení kabelů v kabelové trase. PLATE CABLE TRAYS CERTIFIKACE. Parametry KOPOS ŽLAB PLECH NKZI 50X62X0.


Vyrábíme ocelové i nerezové drátové nebo plechové žlaby. Od výrobce Hager zde naleznete elektroinstalační lišty a žlaby v podobě soklových, zárubňových a podlahových lišt, podlahových sloupků a stropních pilířků i flexibilní propojovací systém Tehalit. Ras ProfileCenter, díky tomu mají svoji specifickou. Pro plechové kabelové žlaby : For cable trays. Pro drátěné kabelové žlaby.


Když OBO před čtyřmi lety přišlo do světa. SONAP Mimo výroby jednotlivých systémů zajišťuje firma také technickou pod-poru pro zákazníky (odborné poradenství pro projektanty i prováděcí firmy) a logistickou podporu dodávek zboží. Kovové kabelové žlaby od kolínské firmy Kopos nabízíme v komplet sortimentu. Pokud byste potřebovali plechové žlaby Arkys Linear, neváhejte nás prosím kontaktovat. Kompletní systém se všemi potřebnými prvky umožňuje dokonalé řešení od slaboproudé kabeláže, přes silové napájení až po telekomunikační síť.


Kabelové žlaby plechové

Doprava zdarma Akce Novinky Tip SKLADEM Výprodej Katalogové zob. V kategorii úložného elektroinstalačního materiálu nabízíme široký sortiment vybraných firem,aby bylo možné vybrat jak drátěné či plechové kabelové žlaby , tak plastové elektroinstalační lišty a kanály spolu s instalačními krabicemi pro nejrůznější aplikace. Naleznete zde vše od klasických plastových acidurek pro zapuštění pod omítku, přes kovové či. Z naší nabídky můžete vybrat plastové úložné lišty a kanály různých výrobců.


Firma Kopos dodává lišty v bílém provedení z tvrdého PVC stejně jako firma SEZ, která navíc nabízí vkládací lišty Renol v barevných variantách. Kostra rozváděče je vyrobena z ocelového plechu tl. Kabely jsou přitom chráněny proti mechanickému poškození, prachu či slunečnímu záření. Tento systém lze samozřejmě použít i pro ukládání jiných instalací než elektro, např.


Prodám tyto nové plechové elektro žlaby. Nové nikdy nepoužité. Sháním venkovní uzavřené plechové kabelové žlaby (s víkem). Stačí mi ty nejmenší, 62. UTP kabelů, ale budou na střeše.


Příslušenství kabelových lišt je kryt rohový, kryt plochý, kryt koncový, kryt spojovací. Zde je možné zakoupit díly pro výstavbu kabelových drah, plechové i drátěné kabelové žlaby včetně příslušenství. Zajímavostí a velkým bonusem pro řemeslníky je unikátní teleskopický systém těchto plechových žlabů a zkrácený čas a jednoduchost výstavby kabelové dráhy. Délka 1m, šířka 40cm.


Drátěné kabelové žlaby MERKUR jsou určeny pro montáž kabelové trasy silnoproudých světelných a motorických rozvodů, slaboproudů, měření a regulace a rozvodu jiných médií. Výhodou systému MERKUR je velmi snadná montáž díky nízké hmotnosti, velké variabilitě a snadnému. Naše plastové žlaby jsou výrazně lehčí oproti betonovým a výrazně mechanicky odolnější než tenkostěnné plastové žlaby.


Vyobrazení jednotlivých prvků, rozměry, objednací čísla. Přejít na web dodavatele. Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko odoslať otázku. NS označení popis strana.


Kabelové žlaby plechové

Plechové žlaby , drátěné žlaby , kabelové žebříky, příchytky, příslušenství. NKO oblouk klesající 90°. KABELOVÉ ŽLABY JUPITER. Společnost KOPOS KOLÍN a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.