čtvrtek 1. srpna 2019

Planovac koupelny

Planovac koupelny

Duravit pro Vás připravil online 3D plánovač koupelen. Zcela zdarma, včetně šablon pro Vaši inspiraci. Jste jeden klik od své vysněné koupelny. Najděte si praktickou a pohodlnou koupelnu podle svých představ a potřeb.


Plánovač koupelny online - moderní řešení pro návrh interiéruPlánujete přestavbu vaší koupelny ? Pak zvažte použití profesionálního přístupu. Zapomeňte na náčrtek ručně a buďte krok s časem! V současné době můžete dělat vše online, dokonce i plánování koupelny.


Je to rychlé a snadné a výsledek vypadá opravdu profesionálně. V plánování nové koupelny (nejvhodnějšího rozmístění vany, sprchového koutu, koupelnového nábytku) nebo kuchyně tak, abyste docílili funkčního řešení, vám pomohou naše plánovače. Vyberte si produkty z našeho sortimentu, kreslete, rozmísťujte po prostoru, buďte sami svými architekty.


Planovac koupelny

Vytvořte originální návrh řešení koupelny či kuchyně přesně pro vás. Abyste se v nové kuchyni cítili opravdu skvěle, měla by být stylově zařízená. Jestli venkovsky laděná, přírodní, ve skandinávském stylu, moderní bezúchytková nebo jakákoliv jiná, to už je na vás. Luxusní, panelákové a malé koupelny.


D návrhy koupelen v rodinných domech a inspirace pro koupelny. D návrh odhalí možné chyby a ukáže nové možnosti řešení. Kvalitné kuchyne nájdete u mnohých predajcov. Niektorí budú mať aj kuchyne skladom. Ale nikde na trhu nenájdete plánovač, ktorý vám pomôže kuchyňu navrhnúť, okamžite vidieť výsledok v 3D vrátane ceny a umožní vám vašu kuchyňu okamžite objednať.


SENESI - koupelny , kuchyně, obklady a dlažby, sanita Fox je série v šesti odstínech teplých a studených barev s výbornými technickými vlastnostmi a širokou škálou formátů, které doplňují barevné dekory. Koupelny JaS - velkoobchod a maloobchod s keramickými obklady a dlažbou. Nabízíme vany, baterie, koupelnový nábytek.


Vše za příznivé ceny. Aby ste sa v novej kuchyni cítili naozaj skvele, mala by byť štýlovo zariadená. Ak vidiecky ladená, prírodné, v škandinávskom štýle, moderné bez úchytiek alebo akákoľvek iná, to už je na vás.


Planovac koupelny

Nábytek na míru od SIKO KOUPELNY A KUCHYNĚ vám umožní využít prostor mnohem efektivněji. Zabráníte ve vašich místnostech tzv. Tím, že svobodně rozhodnete o velikosti a počtu zásuvek, polic i způsobu otevírání dvířek, si výrazně zpřehledníte úložné možnosti. Zadajte nám pôdorys, vaše požiadavky a získajte 3D návrh kúpeľne spracovaný architektom.


Vizualizácia kúpeľne je vo fotorealistickej kvalite. Každý další návrh koupelny je zpoplatněn částkou 70- Kč. Tyto poplatky jsou nevratné. Z finálně odsouhlasené vizualizace Vám dále nabízíme zpracování 3D verze ve fotokvalitě – fototuning.


Planovac koupelny

Na vybraných pobočkách máte také možnost prohlédnout si návrhy v 3D brýlích. Poplatek za fototuning je 25- Kč včetně. Program na návrh koupelny už rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Galerie je sestavena z 3D návrhů koupelen, vytvořených v grafickém centru SIKO KOUPELNY a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.