úterý 27. srpna 2019

Pronájem mobilních toalet

Pronájem mobilních toalet

Telefonem jsme již nebyli schopni kvalitně přijímat objednávky mobilních toalet. Máte dotaz na mobilní WC? Chcete se na něco zeptat nebo si jen nejste jistí? Pronájem mobilních toalet. Půjčovnu mobilních záchodů, často obecně označovaných také jako „toi toi WC“, zabezpečujeme s ohledem na potřeby našich klientů.


Pronájem mobilních toalet

Jde nám o spokojenost všech uživatelů přenosných toalet , ale především o minimalizování organizačního zatížení pro zákazníka. Naše toalety se používají na stavbách i na volnočasových akcích. Zabezpečíme Vám veškerou potřebnou sanitu na festivaly, slavnosti, párty a jiné akce pod širým nebem. V nabídce naší společnosti naleznete pronájem jak mobilních toalet ve tvaru klasických kabin, tak také i samotných pisoárů. Pozornost je rovněž soustřeďovaná i na handicapované osoby.


Princip mobilních toalet je založen na provozu bez nutnosti přípojky vody, kanalizace a nepotřebují ani elektřinu. Nabízím k pronájmu mobilní toalety (některé s možností mytí rukou), pisoáry, mycí stojany, mycí žlaby, odpadkové koše, samostojné zábrany a mobilní oplocení. V naší nabídce najdete několik druhů mobilních toalet a umyvadel, pisoáry, odpadkové koše a oplocení. Samozřejmostí je nabídka kvalitního servisu, který zahrnuje pronájem , rozvoz na místo určení a instalaci, pravidelnou údržbu pronajatých mobilních wc a příslušenství kabin v průběhu akce a odvoz po ukončení akce. Krátkodobý pronájem mobilních toalet.


V případě krátkodobého pronájmu mobilních toalet jsou součástí nabídnuté ceny pronájmu tytéž položky jako u dlouhodobého pronájmu uvedené výše. LIší se jen v prováděném WC servisu. DLOUHODOBÝ PRONÁJEM V případě, že doba trvání nájmu přesáhne kalendářních dnů (dále jen „dlouhodobý nájem), zavazuje se pronajímatel provádět u mobilních toalet , které jsou předmětem takovéhoto dlouhodobého nájmu, pravidelný servis 1x týdně. Vaše spokojenost je pro nás vždy na prvním místě. Každý zákazník si zaslouží osobní přístup.


Mobilní wc využijete při natáčení filmu, reklamy nebo pořádání společenských akcí v místech, kde nejsou k dispozici odpovídající a kvalitní hygienické podmínky. Právě pro Vás máme v nabídce nespočet mobilních toaletních kabin na dlouhodobý pronájem. V případě velkých projektů nabízíme konzultace včetně nákresů umístění sestav mobilních toalet. Díky tomu máte i vy příležitost využít pronájem mobilních toalet vysokého hygienického standardu. Naše mobilní toalety umožňují zajistit plnohodnotnou hygienu při jakékoliv akci.


Pronájem mobilních toalet

JOHNNY SERVIS pronájem a prodej mobilní oplocení a mobilní toalety, mobilní wc a párty stany. Firma Hajzlíky Vítek s. Louny, Most, Žatec a okolí. Každá zakázka je jedinečná a vyžaduje individuální přístup, proto neváhejte a kontaktujte nás pro vytvoření cenové nabídky na vaši akci či stavbu. Cenu Vám vypracujeme na míru na základě Vašich požadavků.


Pro bližší informace nás prosím kontaktujte. Zapůjčeni luxusních mobilních toalet u firmy Boels, speciálně sestrojených na oslavy a hromadné akce. Pro pronájem kontaktujte naši nejbližší pobočku! Zajišťujeme pronájem a servis mobilních toalet (Znojmo), které využijete např. Nabízíme krátkodobý i dlouhodobý pronájem mobilních toalet.


Zaměřuje se na pronájem , servis a prodej mobilních toalet , vysokého a nízkého oplocení, umýváren, žlabů, kontejnerů a dalšího širokého sortimentu. Díky mnohaletým a bohatým zkušenostem Vám naší sanitární technikou rychle a spolehlivě zabezpečíme staveniště, kulturní, sportovní a společenské akce, tábory nebo soukromou rodinnou akci. Mnoho zákazníků označuje naše toalety za vůbec nejčistější mobilní WC na trhu. Pořádáte hudební akci a nevíte si rady, kolik mobilních záchodů, pisoárů.


TOI TOI nabízí pronájem a servis mobilních wc toalet , zařízení staveniště, sanitární vybavení akcí a staveb. Skladový park mobilních WC máme umístěný v Praze. Informace k pronájmu sanitárních přívěsů: k provozu toalet je potřebné připojení k elektřině, napojení na vodu a kanalizaci (kanalizační vpusť, septik, jímka).


Toto je ideální situace, která je cenově nejpříznivější. V případě, že nemáte možnost napojení na vodu, či kanalizaci, i za těchto podmínek je možno toalety provozovat, protože dokážeme zajistit. Dle potřeby lze zajistit dopravu i montáž na Vámi určeném místě.


Zábrany a ploty jsou vhodné pro pořádání kulturních i jiných akcí, či zajištění veškerých staveb a výkopů. Našim zákazníkům poskytneme vysoce kvalitní mobilní toalety renomovaného evropského. Taková toaleta je mobilní buňka, která má různé vybavení – základní WC a. Juta Agency nabízí pronájem mobilních toalet a dalšího sanitárního zařízení.


Neustále expandujeme a svůj sortiment dle požadavků klientů obohacujeme tak, aby poskytoval služby nejvyšší kvality. Důraz klademe zejména na prvotřídní hygienu a. Jsme česká firma zajišťující prodej a pronájem mobilních toaletních kabin včetně plného servisu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.