pátek 30. srpna 2019

Volně stojící vanová baterie

Dodáváme vanové stojánkové baterie se sprchou a hadicí, za jednu cenu máte tedy celý komplet. V naší nabídce nechybí samozřejmě kromě moderních volně stojících baterií také ty v retro stylu v mosazném provedení. Dejte prostor svojí fantazii a vyberte si vanovou stojánkovou baterii s vodopádovým výtokem. Kupte si kvalitní vanovou baterii, která dlouho vydrží. Praktické vanové baterie se sprchou, elegantní podomítkové, nástěnné, stojánkové na okraj vany.


Nejpoužívanější jsou s roztečí 100mm nebo 150mm. K dostání i retro vodovodní kohoutkové baterie. Pro luxusní a prostorné koupelny, kde je instalována volně stojící vana do prostoru, nabízíme i designové stojánkové vanové baterie pro instalaci na podlahu. Solitérní nebo také volně stojící vanová baterie je jedním slovem úchvatná.


Společně s volně stojící vanou změní každou koupel v nevšední zážitek. Z celého světa jsme pro vás vybrali ty nejlepší. Volně stojící vanová baterie - NIAGARA v obchodě Beliani. Baterie volně stojící.


Hansgrohe Montážní tělesa Základní těleso pro čtyřotvorovou baterii na okraj vany, s příslušenstvím. Výrobce Zvolit parametry. Série Zvolit parametry. Grohe Essence Páková vanová baterie na podla. Ravak vanová baterie volně stojící Freedom - FM 081.


Lesklý povrch masivního kovu, odlesky lomených ploch armatury a její důstojná vertikála tvoří nerozlučný celek s vanou puristických. Ovládat proud vody je možné pomocí vestavěné sprchové nebo termostatické baterie v odpovídajícím stylu. V obchodě Baumax jsou k dispozici i volně stojící baterie , které jsou namontovány zcela mimo vany.


Volně stojící vanová baterie

Představují zcela samostatný prvek s designem, který má velký význam pro styl koupelny. Jejich chromový povrch se úspěšně uplatní zejména v moderních interiérech s. Páková vanová baterie stojící na podlaze - povrchová úprava chrom - materiál mosaz - instalace na podlahu - výška výrobku 8mm - včetně příslušenství. Vanová volně stojící baterie ORTIS. Součástí volně stojící vanové baterie je držák, který uchycuje ruční sprchu se sprchovou hadicí a ovládání na regulování teploty a průtoku vody.


Možnost připojení sprchy. Luxusní design pro Vaši koupelnu. Povrchová úprava chrom. Tělo baterie z mosazi. Kartuše je keramická o průměru 35mm. Není třeba nic dokupovat, vše je.


Vodovodní baterie vanová Morava MK150. SM volně stojící se sprchou RAV. Používá se k volně stojící vaně. V designových koupelnách se k volně stojícím vanám stále používají také stojánkové vanové baterie , které se umísťují do prostoru.


Vanové baterie , které naleznete v naší nabídce jsou baterie určené na okraj vany a volně stojící. Pevný vývod a skrytý perlátor. Kovová ovládací páka. Automatický přepínač ze sprchy do vany. Multiport kartuše průměr mm s. Designová vanová baterie k volně stojící vaně se sprchou.


Volně stojící vanová baterie

Pohodlné pákové ovládání, součástí dodání je mosazná ruční sprcha v barvě baterie i sprchová. Celková výška baterie - 865mm, výška k hrdlu 670mm. Keramická kartuše 35mm. Samostojící vanová baterie Chrome je ideálním řešením k volně stojícím vanám i umyvadlům. Celomosazné provedení zajišťuje dlouhou a bezproblémovou funkčnost.


Součástí baterie je R-box pro bezchybné ukotvení baterie do podlahy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.