čtvrtek 5. září 2019

Koupelny galerie

Hledáte inspiraci do své koupelny ? Fotogalerie návrhů nabízí průřez tvorbou našich designérů, které navrhování koupelen prostě baví. Za sebou mají více než 4návrhů. Rádi Vás přivítáme v našem showroomu.


Koupelny galerie

Máme zde nepřeberné množství obkladů, dlažeb, sanitárního zařízení a doplňků. Najdete zde i také vzorové koupelny a wellness. Koupelny fotogalerie. Dvakrát z kolekce Aqua, Scavolini. Paneláková proměna v černo.


Prohlédněte si fotogalerii obrázků z vybraných realizovaných staveb a rekonstrukcí. Zámková dlažba RD Čerčany. Opěrná zed a základová deska RD Mirošovice. Nová fasáda a zateple.


Načerpejte inspiraci do Vaší nové koupelny. Luxusní, panelákové a malé koupelny. Stylová řešení koupelen SIKO, inspirace pro vaše koupelny ! Už několikrát jsme psali o tom, že výrobci dlaždic velmi imitují různé přírodní povrchy. Jedním z nich jsou textilie.


Nábytek Výzdoba Domácnosti. Uložil(a) Andrea Brejchova. Lidé zbožňují také tyto nápady. Referenční ukázky klasických i stylových koupelen, zděných bytových jader, panelákových jader bez bourání a WC toalet.


Koupelny galerie

Kuchyně z lamina i masivu vyrobené na míru, originální i upravované sektorové linky, vestavěné skříně a úložné systémy pro interiér. Přinášíme vám ukázky těch nejžádanějších stylově zařízených koupelen a kuchyní. D návrhy koupelen, bazénů a sauny.


Ať už ve stylu Provence, skandinávském či přírodním. Chceme nabídnout nejen kachličky do koupelny a obklady pro luxusní koupelny , ale i venkovní dlažby, slinuté dlažby, velkoformátové dlažby a také méně běžné produkty jako jsou například dlažba na terče, zahradní dlažba, dlažba na schody, dlažba k bazénu, obklady do kuchyně nebo obklady za kuchyňskou linkou. Naši dodavatelé z Itálie, kde byla poprvé vyrobena. Odměnou nám pak bude funkční kout, který nám bude sloužit k naší spokojenosti léta, a tak vycházíme nejen ze svých potřeb, ale také z prostorového řešení koupelny. Nejčastěji používaným typem jsou čtvrtkruhové sprchové kouty, a to zejména pro svůj vzhled a příznivý vnitřní prostor.


Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu. Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. Připravit si horkou lázeň v příjemné stylové koupelně můžete díky SIKO i vy. Vyberete si vše, co pro svojí vysněnou koupelnu budete potřebovat.


Základem každé koupelny jsou obklady a dlažba, které jsou významným designovým prvkem. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Největší galerie koupelen v ČR. SIKO KOUPELNY Galerie tisíce inspirací. Nejnovější realizace.


V fotogalerii realizaovaných koupelen najdete množství nápadů jak v uspořádání koupelny , tak v volbě velikosti stylu a barvy obkladů. V galerii najdete mnoho typů pro koupelny malé jako při rekonstrukci a výmšně jádra v panelovém domě, tak pro. Můžete tedy vybírat z celé řady kvalitních produktů od předních výrobců. Rekonstrukce bytového jádra.


Proč nakoupit právě u nás?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.