úterý 24. září 2019

Montáž sifonu umyvadla

Montáž nového umyvadla 29. Moderní umyvadlo ozdobí každou koupelnu. Je jen na vás, pro jaké se rozhodnete. Důležité je umyvadlo správně namontovat, podívejte se tedy, jak na to. Existuje mnoho variant, nejčastější jsou keramická umyvadla , ale nově jsou na trhu také modely z kamene a nerezové oceli.


Umývadlá sú pevnou súčasťou toaliet a kúpeľní. Existuje mnoho možností, najčastejšími sú keramické umývadlá, ale najnovšie sú na trhu tiež modely z kameňa a nerezovej ocele. Označte si potřebnou délku trubky od sifonu umyvadla či vany a trubku. OBI vám ukáže, ako môžete namontovať sifón na umývadlo alebo drez a jednoducho utesniť kvapkajúci sifón.


Výsledkem bylo pevné potrubí, které na jedné straně drželo v sifonu dřezu či umyvadla a na straně druhé. Slúži ako zápachový uzáver a zabraňuje plynom z kanalizačného potrubia, aby sa dostávali do kuchyne a kúpeľne. Ako na montáž sifónu 1. Spojenie rúrok: Dajte sa to toho!


Pachový uzáver, resp. Pri umývadlových a vaňových odpadoch sú potrubné spojky prevažne v prevedení stlačiteľného skrutkové. Keramický kryt sifonu JIKA Deep vhodný pro kombinaci s umyvadly ze série Deep, balení obsahuje instalační sadu. Pro umyvadla 5 5 a cm.


Hrot vytvořený na vnitřní straně řezu odstraňte nožem. Z vnější strany hranu řezu zkoste pilníkem, zabrán. Na straně sifonu bývá připojení pevné, zajištěné převlečnou plastovou maticí.


Natvarujte trubku dle potřeby a zasuňte do trubky s gumovým kroužkem, který je ve zdi. Následně proveďte zkoušku těsnosti. Pod odpad dejte nádobu na vodu. Pusťte kohoutek a sledujte, zda někde nekape voda z odpadu.


Pokud ano, opravte daný spoj. Připojovací trubku sifonu vytáhněte ze stěnového přípoje a nechte odtéct zbývající vodu. Povolte šroubení umyvadla na spodní straně. Dávejte pozor, aby vám umyvadlo nesklouzlo ještě před sundáním ze závitových tyčí.


Na upevnění nového umyvadla použijte stávající závitové tyče. Zkontrolujte odstup, protože. Teď už zbývá jen montáž sifonu – z vrchní a spodní strany připevněte části odtokového ventilu s těsnícími kroužky a sešroubujte.


Nasaďte vlastní tělo sifonu a pokud je třeba, zkraťte vývod odpadu na potřebnou délku. Nezapomeňte na veškerá těsnění a dotáhněte převlečné matice. Sprchový masážní panel. Vývody vody umístěte max. V našej ponuke nájdete všetky druhy umývadiel, ktoré sú aktuálne na trhu.


Vďaka tomu vybavíte interiér akejkoľvek kúpeľne alebo WC v súlade s vybraným štýlom. Potrebujú montáž nového sifónu k drezu alebo umývadlu v kúpeľni. S ohřívačem umístěným pod umyvadlem lze. Jak namontovat kuchyňský dřez vám poradíme v návodu, kde se krok za krokem. Trubku z dřezu musíte zkrátit na takovou délku, aby montážní výška sifonu.


Pro montáž před nosnou stěnu nebo do sádrokartonové konstrukce. Patní desky otočné , pro montáž do profilů UWa UW75. Umyvadlo koupit o objednat u OBI.


Montáž sifonu umyvadla

Jak umyvadlo namontovat vám poradíme na HORNBACH. U montáže umyvadla na montážní prvek, např. Nechybí umyvadla , sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla ), koupelnový nábytek, vodovodní baterie a široká škála koupelnových doplňků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.