pondělí 30. září 2019

Plyn revize

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Dodávky spotřebičů dle výběru a jejich uvedení do provozu dodavatelským způsobem. STL i NTL), domovních i průmyslových plynovodů v materiálech ocel, měď, LPE (lineární polyethylen). Zaměřuji se zejména na oblast domovních plynovodů a spotřebičů do kW.


Mými zákazníky jsou bytová družstva, společenství vlastníků, realitní kanceláře i jednotlivé domácnosti. Tuto revizi zajistí dodavatelská organizace a zpravidla bývá součástí dodávky plynového zařízení. Když je plyn odpojen delší dobu než měsíců, pak i tlakovou zkoušku. Chcete revizi plynu pro tyto, nebo podobné účely?


Cena za provedení revize plynu je 60- Kč, cena revize s tlakovou zkouškou je 80- Kč. Ceny jsou platné pro oblast Praha. Povinnou provozní revizi plynového kotle musí provádět aspoň jednou za tři roky firmy a právnické osoby, které tento zdroj tepla využívají. Během revize technik prohlédne plynová zařízení, zkontroluje, jestli jsou v pořádku jeho funkce, zda fungují odtahové systémy a větrání a také musí zkontrolovat přítomnost oxidu uhelnatého. Neváhejte se nás na cokoliv zeptat.


Plyn revize

Rádi Vám poradíme a popřípadě dohodneme konkrétní řešení. Praze a okolí, provedení revize či kontroly plynového zařízení za výhodných cenových podmínek v rozsahu E, F, G. Zajistíme pro Vás pravidelné kontroly bytových či domovních plynovodů, včetně zařízení (kotle, karmy, topidla, sporáky) spalujících zemní plyn , a to s veškerou odborností a dodržením platných norem a technických nařízení. Kontroly a revize plynových zařízení napomáhají předcházení případným požárům, poškození zdraví a dalším škodám, tím, že včas odhalí závady a provozní nedostatky na plynovém zařízení. Připojení plynových spotřebičů a výměna plynových hadic.


Revize - Elektro - Plyn. Plynoservis Miloslav Svozil nabízí plynařské práce v Olomouci, Prostějově a okolí. Provádí opravu, instalaci plynových kotlů, ohřívačů, revize plynu atd. Elektro revize odběrného místa k přihlášení odběru u distributora, nebo při změně tarifu. Zákony rozlišují kontroly a revize.


Provádíme revize plynu v regionu Ostrava a Karviná. Kontrolu plynového kotle a rozvodů si může udělat každý sám. Stačí pouze čich a oči.


Důležité je ověřit těsnost všech ventilů, zda neuniká plyn a celá soustava bezproblémově funguje. Majitel objektu by měl uskutečnit kontrolu pravidelně jednou ročně. Nejčastější mojí činností jsou revize plynových zařízení činžovních domů pro různé správy nemovitostí.


Zavolejte, rádi Vám pomůžeme - kontakt zde. Zde často chodíme kvůli úspoře času klientů společně s kominíky nebo řeším odebrání plynoměrů distribuční firmou a zajištuji následnou provozní revizi a tlakovou zkoušku. V případě, že o výběru a instalaci kotle zatím uvažujete, neváhejte se na nás obrátit, TECHNIK- PLYN. Vám vybrat nejvhodnější řešení.


Společnost Plyn Krčál s. Sezona pravidelných revizí plynových kotlů a ostatních plynových zařízení je právě v plném proudu. I když se může zdát, že řešit vytápění na přelomu léta je trochu unáhlené, opak je pravdou. Všechny plynové kotle musí být kontrolovány a musí jim být také provedena pravidelná revize od oprávněné osoby (revizní technik, který na to má platnou živnost).


Plyn revize

Nabízíme služby v oblasti voda-topení- plyn. Položka: Název položky: MJ: cena v Kč: Vyhledávání rozvodu plynu bez předložené projekt. Jmenuji se Vladimír Němeček.


Zajišťujeme pro naše zákazníky montáže rozvodů plynu, revize včetně odstranění závad a pozáruční servis Vašich plynových spotřebičů. Nejnovější technologie s moderním designem Vás přesvědčí, že česká značka MORA drží krok s konkurencí. Potřebujete osvědčení odborné způsobilosti pro montáže, revize nebo opravy plynových zařízení? Hledáte školení montérů a revizních techniků plyn.


Již přes let pořádáme odborná školení zaměřená na kvalitní přípravu montérů a revizních techniků ke zkouškám odborné způsobilosti k provádění revizí, montáží a oprav plynových zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.