pondělí 30. září 2019

Pumpy na naftu

Pumpy na naftu

Tovar skladom u Vás už do hodín. Koupí pumpy na naftu či palivový olej můžete přečerpat tuto surovinu až do výšky 42m, ve velmi krátkém časovém úseku. Počítadlo množství čerpané suroviny. Ruční čerpadlo na olej, či motorovou naftu.


Zvládne vytláčet s kapacitou 1litrů za minutu do max. Nádrže na naftu - německá kvalita, nejnižší ceny : Čerpadla, pumpy - Nádrže na dešťovou vodu. Našim mottem je uspokojení Vašich potřeb zajištěním potřebného nářadí do Vaší provozovny či domácnosti v požadované ceně a kvalitě. Svářečky, zvedáky, gola sady, kompresory, pneumatické nářadí, elektrické nářadí a další vybavení dílny najdete v našem e-shopu. Na olej a naftu Generátory proudu Benzínové.


Vďaka použitiu teleskopickej sacej trubice môžeme dĺžku pumpy. Není vhodné k čerpání benzínu. PIUSI na naftu pro max.


VÝBORNÁ NÁHRADA ZA KLÍČKOVÝ ADAST ! Odsávací pumpa na benzin a motorovou naftu SATRA S-15FRS Určena zejména k odsátí paliva ze systému, možné použít i na olej. Objelitru Průhledné tělo umožňuje snadnou kontrolu množství nasáté kapaliny. Kvalitní a bytelné provedení pro dlouhou. Prodam ruční pumpu na naftu. Prodám zahradní ruční pumpu Standard II.


Těleso pumpy je v dobrém stavu, pracovní píst není součástí. AdBlue, mobilní nádrže na naftu , nádrže na adblue, nádrže na benzín. Dieselová stanice na čerpání nafty. Snadná instalace, univerzální a kompaktní.


Pro oleje, naftu , benzín, nemrznoucí směsi, maziva, lubrikanty a neagresivní roztoky jsou vhodné ocelové sudové pumpy. Rucni pumpa na naftu. Nájdených: 1produktov. Pumpa ruční na olej19mm.


Provozovatel webu HighTech Industries s. Vážení zákazníci, rozšírili sme skladovú zásobu mazacej techniky o ručné, elektrické a pneumatické čerpadlá na oleje a naftu , ktoré nájdete aj v našom E-shope. RUČNÍ PUMPY ŘÍDÍCÍ A OVLÁDACÍ SYSTÉMY pro čerpadla a vodárny Tlakové spínače pro řídící a ovládací systémy. Samonasávací čerpadla na naftu , olej, glykol atd. Mobilní nádrž na naftu a ne benzín různých objemů s výdejním zařízením a ponorným el.


Přívodní kabely májí vždy dostatečnou délku a jsou osazeny bateriovými svorkami. Výdejní hadice mají délku min metry a jsou zakončeny automatickou výdejní pistolí. Funkce tankovacích pistolí jsou shodné jako. Na horní straně mobilní nádrže na naftu se nacházejí prolisy pro uložení výdejní hadice a pro výdejní pistoli je na mobilní nádrži vlastní lůžko.


Ruční olejová pumpa, čerpadlo na olej a naftu BHFDP22-5. Ručná AC pumpa na palivo so spätnou klapkou na prečerpávanie nafty, benzínu, vody. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. RINDER RUČNÁ PUMPA prečerpávacia profi, voda,olej,palivo za najnižšiu cenu. Predám ručné sudové pumpy na naftu alebo iné kvapaliny značky Lidokov Boskovice.


K druhej trubke nie je horný krúžok (viď obrázok), ale dá sa napichnúť hadica. Pro čerpání olejů, viskózních kapalin, nafty si můžete vybrat z více typů čerpadel. Je možné použít samonasávací, odstředivá případně zubová čerpadla na oleje.


Ponorná kalová čerpadla jsou vhodné zejména k čerpání odpadních olejů v průmyslových aplikacích. Kromě ručních pump jsme nezapomněli ani na doplňkový sortiment a spolu s nimi si tak můžete rovnou koupit i pístové čerpadlo nebo rážecí hroty. Na mieste kde nie je možné využit čerpadlá PHM s napájaním na autobatériu alebo 230V, prípadne má zákazník menšia požiadavky na vydané množstvo kvapaliny je možné využit ručné pumpy a čerpadlá na oleje, naftu prípadné benzín.


S obľubou sú tieto ručné pumpy používané pri čerpaní zo sudov, nakoľko čerpacia zostava obsahuje teleskopickú trubku pre nasadenie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.