čtvrtek 5. září 2019

Pvc ubrusovina

Pvc ubrusovina

Největšími přednostmi ubrusů jsou: rychlá a snadná údržba (vlažnou vodou s přídavkem saponátu) a dlouhodobá životnost. Ubrusovina CO vzor 517. Krásný květinový ubrus. Barevný omyvatelný ubrus s vánočním motivem.


Pvc ubrusovina

Prodej více než 3mil. Detail produktu Do obchodu. Předchozí strana Zpět na první stranu Další strana. Vyhledáno celkem produktů. Jedná se o kvalitní, pevné tkaniny s vytkávanými vzory, tzn.


Chrání nábytek před ušpiněním, používá se všude tam, kde je kladen důraz na snadnou údržbu. Nabídka vzorů je široká od transparentních fólií až po potištěné materiály s motivy květin, ovoce či geometrických tvarů. Textilie na rubové straně zabrání shrnování a zajišťuje dimenzní stabilitu.


Plastový povrch umožňuje snadnou údržbu. Tyto ubrusy jsou velmi oblíbené všude tam, kde usnadňují údržbu. Ze spodní strany je ubrusovina opatřena textilním podkladem ze 1 plátna PP, který zvyšuje pevnost ubrusu a také zabraňuje nepříjemnému klouzání po stole. Délka role je metrů a šíře 1cm.


Položek k zobrazení: 171. Filtr podle parametrů, vlastností a výrobců Značky. Goldea pvc ubrusovina - dětský motiv zvířátek - metráž š. Vyznačuje se dlouhou životností. Tento materiál nepropouští vodu ani mastnotu a udrží tak stůl vždy čistý. Hodnocení produktu:.


Ideální pro výrobu ubrusů, dětských bryndáků, pláštěnek, prostírek i podsedáků do dětských jídelních židliček. Díky tomu jsou odolné proti roztrhnutí. Zásady ochrany osobních údajů. It is made softer and more flexible by the addition of plasticizers. Velmi kvalitní omyvatelná pvc ubrusovina s textilním podkladem.


PVC ubrusovina - Citróny. Rongo, Rongo je polyesterová látka plátnové vazby vyznačující se širokou škálou použití. Materiál lze použít pro pánské, dámské, ale i profesní oděvy. Omyvatelná ubrusovina s netkanou textilií je dnes velmi oblíbeným doplňkem téměř.


Pvc ubrusovina

Pro domácnosti a různé stravovací zařízení, pro mateřské školky a pro školní jídelny. Z rubové strany je ubrus opatřen textilní vrstvou, která jej zpevňuje a zabraňuje klouzání ubrusu po stole. Zobrazit (0m) Přidat do seznamu přání.


Jumbox je platforma, která je určená pro profesionály, kteří umí připravit tisková a výrobní data. Vyrábíme pro grafiky, reklamní nebo eventové agentury, designery, kreativce, výstaváře, signmakery, fotografy a další příbuzné profese. Nesmí se prát ani žehlit.


Kvalitní, omyvatelná, stálobarevná ubrusovina s dlouhou životností. Jednoduchá údržba - stačí pouze setřít vlhkým hadříkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.