pondělí 21. října 2019

Koupelny zlín

Koupelny zlín

Jsme si vědomi toho, že člověk stráví v koupelně spoustu svého času. Vám čas strávený v ní dodal co nejvíce energie do následujícího dne, ať už je den pracovní či odpočinkový. Jednoduše, chceme zpříjemnit vaše ranní vstávání. Představuje zcela nový, moderní koncept showroomu koupelnového vybavení, topenářské techniky a interiéru.


Koupelny zlín

Najdete zde výrobky od cenově nejdostupnějších přes produkty optimálního poměru cena – kvalita až po trendové kousky a luxusní sortiment pro nejnáročnější. Pondělí – pátek: 0– 1hodin Sobota: ZAVŘENO. Abychom se vám mohli plně věnovat, doporučujeme dohodnout si schůzku předem. Koupelnové studio DUDA- koupelny nabízí široký výběr italských obkladů a dlažeb, grafické návrhy, odborné poradenství, rozvoz, stavební práce a motáže.


Zlín , OC Centro Zlín. Koupelny Ptáček, děláme koupelny , ve kterých se žije. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Největší galerie koupelen v ČR.


Načerpejte inspiraci, domluvte si schůzku a přijďte se poradit. Dáváme si záležet na pochopení potřeb a přání našich zákazníků. Připravit si horkou lázeň v příjemné stylové koupelně můžete díky SIKO i vy.


Vyberete si vše, co pro svojí vysněnou koupelnu budete potřebovat. Rekonstrukce koupelny v panelákovém bytě patří k častým požadavkům našich zákazníků. Při rekonstrukce zpravidla vybouráme celé stávající jádro a dle možností instalace vám postavíme zbrusu novou koupenu a toaletu. Celý proces trvá pouze několik dní, odměnou za trochu dočasného nepohodlí vám bude koupelna podle vašich představ a požadavků. Vedoucí: Luboš Pastyřík.


Poradíme Vám s výběrem vhodného a kvalitního vybavení. Preferujeme individuální přístup a komplexní poradenství. Vodo - Topo - Plyn Jurášek spol. Kompletní, důsledně navržený design v celé šíři sortimentu za vynikající cenu. Základem pro elegantní koupelnu je Concept 150.


DUDA KOUPELNY vše pro vybavení koupelen. DUDA STONE prodej kamnné dýhy a kamenů. ONLINE-SPORT prodej sportovního vybavení. TAPETY ZLÍN široká škála bytových tapet.


Babice: HABERL - spol. Po skončení rekonstrukce vejdete do koupelny , jež bude kompletně bez vad a nedodělků, a také Vám předvedeme funkčnost veškerého vybavení. Výhodou rekonstrukce od společnosti SIKO KOUPELNY je také to, že po celou dobu rekonstrukce koupelny s Vámi bude spolupracovat pouze jeden náš zaměstnanec, který bude znát detaily renovace.


Nabízíme vany, baterie, koupelnový nábytek. Vše za příznivé ceny. Plánujete rekonstrukci koupelny , nebo jiné stavební práce?


Otevírací doba pondělí - pátek : 9. VYBAVENÍ KOUPELNY VYBAVENÍ KOUPELEN KONTAKT Kontakt Napsali o nás Časté dotazy Články Novinky Hledat. Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu. Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů.


Na Vysočině vyrábíme kvalitní české dveře, na které je spoleh. Najdete u nás více než 2variant a modelů, zárubně, kování a doplňky, které vydrží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.