čtvrtek 24. října 2019

Kovoplast rekreant

Jsme výrobce a zároveň prodejce kvalitních litinových ručních pump, zpětných zrcátek a držáků pro automobilový průmysl, krbových kamen, sporáků, trezorů, skříní na zbraně a mnoho dalšího. Sporák Rekreant se zadním vývodem. Přidat do seznamu přání. TV, radio and data antennas, antennas for receiving of digital broadcasting of TV signal, rearview mirrors and holders for automotive industry, roof carriers for Škoda cars, strong-boxes, safes, cash-boxes, manual pumps, fire stoves, solid fuels stoves Rekreant , Styl and Styl 6. Rekreant jsou určeny pro vytápění, pečení v troubě a přípravu jídla na varné ploše. Pro své malé rozměry je hlavně určen pro vaření, pečení a vytápění v rekreačních chatách, chalupách a menších domácnostech, kde lze plně využít jeho předností, mezi které patří snadná obsluha a údržba, rychlé uvedení do provozu, spolehlivost, a velice ekonomický.


Kovoplast rekreant

Kamna STYL jsou určena k lokálnímu vytápění menší. Univerzální zrcátka (27) Vnitřní zrcátka (3) Vnější zrcátka (18) Sad. Vytápění prostoru, v němž je umístěn, je pouze jeho druhořadou funkcí. Větší tříplátová modifikace sporáku Rekreant 2-s velkou pečící troubou. Kovoplast Společnost Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a. Vykurovanie priestoru, v ktorom je umiestnený, je iba jeho druhoradou funkciou.


A helyiség fűtése, amelyben a sparhelt el van helyezve, csak másodlagos funkció. Prodáme funkční sporák či kamna na tuhá paliva. Pravý vývod kouřovodu. Rozměry 530x 640x 7mm.


Vhodné pro vaření, pečení a vytápění v rekreačních chatách a chalupách. Statistika hodnocení produktu. Hodnocení produktu: průměr z hodnocen í. Doporučení od zákazníků. Stále jsme tady pro vás v plném nasazení. Z důvodu vládního opatření však pozastavujeme osobní odběry na pobočce.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. A sparhelt letisztult egyszerűsége, kiváló teljesítménye és a régmult idők főzési élményét nyujtja számunkra. KOVOPLAST sporák na pevná paliva Rekreant 2-pravý - bílý.


A Kovaplast sparhelt öntöttvas kialakítása hosszú távú működést biztosít. A helyiség fűtése, amelyben a sparhelt el van helyezve, csak másodlagos funkció. CD a později je již nedohledá. Vnitřní prostor je rozdělen na část spalovací a část pečící, v níž je umístěna trouba.


Před kouřovodem se nachází zatápěcí klapka, která umožňuje buď přímé vedení spalin do komína při zatápění a vaření, nebo pod pečící troubu při pečení. Na čelní stěně sporáku na. Rekreant 8mm (6) Kamna Styl (2) Kamna Styl (2) Krbová kamna (2) Kouřovody smalt (32) Kouřovody (6) Náhradní díly (49) Zrcátka. Prodám plně funkční kuchyňský sporák na tuhá paliva včetně dopravy Náchod a blízké okolí. Doprava zdarma Možnost na splátky.


Termíny a ceny doručení. Garantujeme nejlepší cenu. Predám MAXIMÁLNE zachovalú a krásnu uloženku - sporák na tuhé palivo rekreant , Chlumec nad Cidlinou.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.